Ontdek de voordelen van JUMO smartWARE Evaluation software tijdens WoTS 2022

Ontdek de voordelen van JUMO smartWARE Evaluation software tijdens WoTS 2022 Door: JUMO Meet- en Regeltechniek B.V.

Intuïtieve evaluatie en visualisatie van industriële procesgegevens met JUMO smartWARE Evaluation software

Efficiënt databeheer en -evaluatie zijn belangrijke onderdelen van Industrie 4.0. Met JUMO smartWARE Evaluation is nu een software oplossing voor het nieuwe variTRON automatiseringssysteem van JUMO beschikbaar. De gebruiker kan via aanpasbare dashboards procesgegevens op gepersonaliseerde wijze inzien en evalueren. 

Hoe gaat het in zijn werk? De JUMO smartWARE Evaluation software wordt centraal op desktops, lokale servers of in de cloud met Docker-technologie geïnstalleerd. Extra installatie van software of add-ons door de gebruiker is niet nodig. Dit bespaart kosten voor het beheer van het systeem. De toegang vindt plaats via gangbare web browsers. Eenmaal ingesteld, is het  met JUMO smartWARE Evaluation voor een onbeperkt aantal gebruikers mogelijk om tot 1500 signalen te analyseren en te visualiseren - wereldwijd.

Uiteraard heeft gegevensbeveiliging voor gebruikers van industriële automatiseringsoplossingen van JUMO topprioriteit. De geregistreerde ruwe data wordt door het JUMO variTRON automatiseringssysteem volgens het datadiode-principe veilig via Rest-API naar een datastore overgedragen en gearchiveerd. 

In geval van wijziging van de configuratie of vervanging van het systeem blijven de geregistreerde gegevens traceerbaar. 

Door gebruik te maken van JUMO smartWARE Evaluation software in combinatie met het JUMO variTRON automatiseringssyteem is de gebruiker verzekerd van veilig datamanagement. Tevens beschikt de gebruiker over gepersonaliseerde dashboards voor het monitoren, analyseren en evalueren van het productieproces.