Programma test & meet seminar bijna rond

Programma test & meet seminar bijna rond Door: FHI federatie van technologiebranches

Het programma van het test & meet seminar op de World of Electronics van WoTS 2022 krijgt steeds meer vorm. Zeven gerenommeerde bedrijven hebben toegezegd een lezing te houden en vijf thema’s zijn inmiddels bekend.

De uitdagingen rond test en measurement vormen samen het centrale thema van het seminar. Specialisten uit het hele land praten u bij over de actualiteit rond test and measurement zodat u in één middag op de hoogte wordt gebracht van de laatste ontwikkelingen binnen uw vakgebied. Het seminar is op 28 september van 13 uur tot 17 uur in de Jaarbeurs Utrecht.

Systemen en uitdagingen

Steven Van Hout van VDL TBP Electronics trapt het seminarprogramma af met een presentatie over de beste teststrategie. Hij gaat onder andere in op het belang van het vroegtijdig betrekken van leveranciers bij het test-en meetproces. Kees Revenberg van Eurofins / MASER zoomt in op de systemen en uitdagingen rond het testen van vermogenselektronische componenten.

Nieuwe blik

Signaalgetrouwheid door innovatieve sondetechnologie is het onderwerp waar Sven de Coster van C.N. Rood u meer over zal vertellen, waarna Marcel Wiechmann van Hikmicro namens Tooltronics dieper ingaat op warmtebeelden. U zult de wereld met een nieuwe blik bekijken dankzij deze innovatietechnologie!

Gratis aanmelden

Het seminar wordt afgesloten door Adnan Moosabhoy van EMC Partner. Hij praat u namens Rimarck bij over EMC-eisen voor verlichtingsapparatuur. Acal BFI en Accelonix maken de thema’s van hun presentatie binnenkort bekend.

Bekijk hier het complete programma en meld u nu alvast aan voor de lezingen via deze link. Deelname is gratis, maar u moet zich wel van tevoren registeren.