Twee themapaviljoens op World of Electronics

Twee themapaviljoens op World of Electronics Door: FHI, Federatie van Technologie Branches

Deelname aan de WoTS beurs is mogelijk met een eigen stand (vrije- of standaard standbouw). De World of Electronics biedt ook de mogelijkheid om samen met branchegenoten op een themapaviljoen te exposeren. De voordelen voor deelnemers aan een themapaviljoen liggen in het ontzorgen van standbouw en catering, maar ook zeker in de collectieve profilering. Op vrijdag 10 december staan de eerste overleggen ingepland voor de invulling en opzet van het paviljoen. Om 10.00 uur staat het Test & Meet paviljoen overleg ingepland en om 13.00 uur het Development Club / IoT Paviljoen. Lees hieronder een beschrijving van beide paviljoens.

Test & Meet paviljoen

In dit paviljoen exposeren bedrijven die allen actief zijn in het testen & meten van elektronica. Toepassingen zijn denkbaar in functionele testen voor de productie van elektronica, CE-testen voor de marktintroductie van een product, EMC testen, RF testen, omgevingstesten en het testen & meten van draadloze toepassingen. Heeft een bezoeker test- en/of meetuitdagingen, dan is dit dé plek om heen te gaan op de beurs.

Development Club / IoT paviljoen

Het volgende thema staat centraal in dit paviljoen: Elektronica op maat ontwikkelen voor klant specifieke toepassingen. Op de stands staan recent opgeleverde projecten waardoor de bezoeker live de nieuwste elektronicatoepassingen ziet. Dit jaar met nog meer aandacht voor Internet of Things toepassingen en uitdagingen.

U kunt zich aanmelden voor deze overleggen door een mail te sturen naar Marc Berkouwer.