Vier genomineerden TechAward World of Electronics bekend

Vier genomineerden TechAward World of Electronics bekend Door: FHI federatie van technologiebranches

De vier genomineerden voor de TechAward 2022 van de World of Electronics zijn bekend. Op basis van de beoordeling van de jury en de online stemmen zijn uit de negen inzendingen vier noviteiten geselecteerd. De genomineerden tonen hun innovatieve producten op de beursvloer in de TechAward galerij.  Voor de World of Electronics feliciteren wij Comate, C.N. Rood, Rohde & Schwarz en Weiss Technik. Bekijk hier welke noviteiten genomineerd zijn.

De waterstofpanelen van Comate die zonlicht gebruiken om waterstof te maken, waren vanaf het begin een favoriet onder de stemmers. C.N. Rood maakte indruk met de 2 Series Mixed Signal Oscilloscoop: de eerste draagbare oscilloscoop die dezelfde prestaties levert als een benchtop-oscilloscoop. Rohde & Schwarz dingt met het vernuftige radartestsysteem RTS AREG800A mee naar de TechAward. Ook de ClimeEvent 2 van Weiss Technik is een kanshebber met de technisch hoogstaande opvolger van de succesvolle ClimeEvent.

Stem tijdens de beurs

Tijdens de beurs op dinsdag, woensdag en donderdag kan je jouw stem uitbrengen op de innovatie die volgens jou alles in zich heeft om de TechAward in de wacht te slepen. Op donderdag, na de beurs, maken wij de winnaars bekend.

Nieuw! Green TechAward

WoTS 2022 is de editie waarop de eerste Green TechAward zal worden uitgereikt. De exposant die kan aantonen dat de ingebrachte innovatie een aantoonbare positieve bijdrage levert aan duurzaamheid, maakt kans op deze Green TechAward. De Green TechAward zal beoordeeld worden door een vakkundige jury. Op basis van dit oordeel zal er een winnaar gekozen worden. Ook deze winnaar maken wij bekend op donderdag.

Bezoek de website voor een compleet overzicht van de genomineerde innovaties per wereld en meld je vandaag aan voor een gratis bezoek aan de WoTS 2022.