Mulder-Hardenberg

Mulder-Hardenberg > 95 jaar het verbindende element in connectiviteit! gestart als familiebedrijf, nu uitgegroeid tot een toonaangevende importeur, distributeur en kennispartner van elektronische, elektrotechnische en netwerk- en datacenterproducten in de Benelux, DACH en Noord-Europa. Mulder-Hardenberg distribueert industriële kwaliteitsproducten, van standaard producten tot producten die speciaal voor klanten worden gemaakt, waaronder compleet geïntegreerde systemen. De meeste standaard items, en indien nodig de speciale items, worden opgeslagen in de magazijnen in Haarlem en Frankfurt.

Onze klanten zijn systeemintegrators, installateurs, OEM’s, machinebouwers, maar ook R&D-centra, engineeringconsultants en eindgebruikers. Samen ontwikkelen en produceren we industriële producten en installaties, en implementeren we industriële automatisering- en netwerkprojecten in bedrijven door heel Europa.

Geïntegreerde oplossingen op maat voor industriële automatisering- en netwerkinfrastructuren.

Mulder-Hardenberg onderscheidt zich in veeleisende gebruikersomgevingen en heeft ruime ervaring in toepassingen voor defensie, maritiem, luchtvaart, automotive, (zware) industrie, datacenters en serverruimtes.

 

Mulder-Hardenberg excelleert op de volgende kennisdomeinen:

Aanhoudende focus en duurzame investeringen in R&D hebben geleid tot diepgaande kennis in een aantal expertisegebieden. Gekwalificeerde specialisten die beschikken over ruime ervaring zijn in staat complexe uitdagingen aan te gaan.

Netwerkinfrastructuur – Human Machine Interfaces / HMI – Kabelmanagement – Monitoring & Control – Glasvezel – Labeling & Identificatie - Stroomvoorziening en -distributie – Elektronische componenten

Mulder-Hardenberg levert een scala aan oplossingen voor toepassingen in de industriële automatisering en in netwerkinfrastructuren. Levering van best-in-class (electro)technische- en netwerkproducten in combinatie met kundig advies is kenmerkend voor de werkwijze van Mulder-Hardenberg.

 

The Expert Approach

Advisering - Engineering - Levering - Installatie – Onderhoud

Naw gegevens

Mulder-Hardenberg
H.N. Werkmanweg 17
2031 BA Haarlem
NEDERLAND

Tel: 0858003700

De heer M. Prins
infonl@m-h.biz
Naar website

Vind uw product en/of dienst