Metrohm Nederland

Metrohm Nederland verkoopt al meer dan 50 jaar de producten van Metrohm AG, Cole Parmer en Masterflex en Metrohm Process Analytics in Nederland.

De producten van Cole Parmer richten zich op zowel laboratoria en industrie. Met een leveringsprogramma van meer dan 40.000 artikelen het meest omvangrijke programma op de Nederlandse markt. De nadruk hierbij ligt op 'liquid handling'. De slangenpompen van Masterflex is de grootste en sterkst groeiende productgroep. Door wekelijkse zendingen vanuit Amerika worden korte levertijden gerealiseerd. De service van de producten wordt door Metrohm Nederland zelf verzorgd. Nieuw zijn de producten van Jenway, Stuwart en TraceableLive.

De missie van Metrohm Nederland is het streven naar een langdurige relatie met haar afnemers door het leveren van een optimale performance wat betreft diensten en distributie. De diensten richten zich op applicatiesupport, training en opleiding en technische service. Voor de applicatie-ontwikkeling heeft Metrohm Nederland laboratoria ter beschikking met productspecialisten die volledig ten dienste staan van haar afnemers.

 

Laatste berichten

Geen artikelen gevonden

WOTS Partners