Zeven redenen om WoTS 2022 te bezoeken

Zeven redenen om WoTS 2022 te bezoeken Door: FHI, Federatie van Technologie Branches

Een bezoek aan de World of Technology & Science 2022 geeft u als bezoeker niet alleen een totaaloverzicht van de laatste ontwikkelingen in de technologie en wetenschap, maar deze vakbeurs biedt u ook een totaalbeleving. En er zijn meer dan zeven redenen om van dinsdag 27 tot en met vrijdag 30 september 2022 een bezoekje te brengen aan WoTS 2022 in de Jaarbeurs in Utrecht.

  • Als bezoeker wordt u niet alleen geïnformeerd over één thema, maar kunt u in totaal vijf werelden bekijken: de World of Automation, World of Electronics, World of Industrial Processing, World of Laboratory en de World of Motion & Drives. Elke wereld zal opnieuw verrassen.
  • Niet alleen kunt u de stands van de honderden exposanten bezoeken, WoTS 2022 biedt ook vergaande intellectuele verdieping met een rijk lezingenprogramma, verdeeld over de vijf werelden. Bekijk het programma
  • Met een reeks aan topseminars gaan we in op overkoepelende thema’s als robotics, kernenergie, COVID-19 en slimmer omgaan met technisch onderwijs.
    Ook de grote lijnen komen aan de orde tijdens WoTS 2022.
  • Op de beursvloer zelf organiseren we tal van activiteiten. De World of Laboratory organiseert bijvoorbeeld X-peditions, terwijl de World of Automation de laatste ontwikkelingen op het gebied van duurzaamheid laat zien op het Waterstofplein.
  • De beursgadget, onderdeel van de World of Electronics, ontbreekt ook niet op de WoTS 2022. Dit jaar gaat het om de WoTS Parrot. Verzamel de gadget op de beursvloer, want het is een collectors item.
  • Als bezoeker kunt u zich ook vergapen aan interessante producten die zijn geselecteerd voor de PIP en de Tech Award, de prijzen voor bedrijven met innovatieve en vernieuwende technologie. Sterker, u kiest zelf welke inzendingen kans maken op deze awards. Bovendien delen we dit jaar de Green TechAward uit voor de meest duurzame innovatie.
  • Aan het eind van uw beursbezoek bent u volledig op de hoogte van productinnovaties, ontwikkelingen binnen de markt en gaat u met nieuwe ervaringen, kennis en inzichten naar huis.

U ziet, er zijn tal van redenen om WoTS 2022 in september te bezoeken. En bovendien is een bezoek geheel gratis. Schrijf u nu in!