IXON B.V.

IXON B.V.

IXON maakt machinebouwers succesvoller

IXON Cloud is hét alles-in-een platform waarmee remote access en IIoT gemakkelijk en toegankelijk is voor iedereen. Ontwikkeld door engineers, voor engineers.

Als machinebouwer bezit je over een gigantische hoeveelheid gespecialiseerde kennis. Niemand kent jouw machines zo goed als jij. Dus niemand kan zo goed service bieden of de machine optimaliseren als jij.

IXON Cloud is een kop-tot-staart oplossing waar de unieke kennis van de engineer, de machine en de data uit de machine bij elkaar komen. Alle tools binnen handbereik om slimmere machines te bouwen en klanten toegang te geven tot hun machines of controle over HMI schermen.

Leer meer over IXON's toegang op afstand via https://www.ixon.cloud/nl/iiot-platform/toegang-op-afstand-vpn en ontdek de edge gateway (IXrouter) om machines eenvoudig en veilig aan de IXON Cloud te koppelen.

Sneller innoveren en optimaliseren met machine data

Data logging en data analyse zijn hot topics in de Industrie 4.0-revolutie. Steeds meer machinebouwers integreren deze trend in hun strategie en werkwijze. In een wereld waarin steeds meer slimme apparaten met de cloud worden verbonden, om toegang te krijgen tot de machines voor het verzamelen en visualiseren van data, speelt data security een steeds belangrijkere rol. IXON biedt een veilige en toekomstbestendige oplossing waar je eenvoudig kan instappen en kunt doorgroeien wanneer je wensen en ambities veranderen.

Ontdek meer over IXON Cloud.

IXON Cloud - IoT platform en connectiviteit voor machinebouwers

Laatste berichten

WOTS Partners