Wat kun je nog meer doen met je labopleiding?

24 SEPTEMBER 2024, 15:00 – 15:45 | Flemingzaal (Hal 7)
25 SEPTEMBER 2024, 15:00 – 15:45 | Flemingzaal (Hal 7)
26 SEPTEMBER 2024, 15:00 – 15:45 | Flemingzaal (Hal 7)

Je hebt een labopleiding gevolgd of bent die nu aan het volgen. Maar werken in het lab is niet de enige route die je hiermee kunt volgen. Ben je benieuwd hoe het is om in de commercie of service te werken? Tijd voor een nieuwe uitdaging of persoonlijke ontwikkeling?

In deze workshop krijg je een beeld van werken in een andere functie. Wat houdt een sales of service functie nu precies in, welke kwaliteiten heb je ervoor nodig en hoe ziet een werkweek er dan uit.

De workshop wordt gegeven door experts uit de praktijk die al je vragen kunnen beantwoorden.

Programma Wat kun je nog meer doen met je labopleiding

Dinsdag 24 september 15:00 – 15:45 Wat kun je nog meer doen met je labopleiding? Seminar Fleming Seminarzaal hal 7
Woensdag 25 september 15:00 – 15:45 Wat kun je nog meer doen met je labopleiding? Seminar Fleming Seminarzaal hal 7
Donderdag 26 september 15:00 – 15:45 Wat kun je nog meer doen met je labopleiding? Seminar Fleming Seminarzaal hal 7

De Onmisbare Beurs voor de Laboratoriumsector

Vanaf 24 september kun je bij de 150 exposanten van World of Laboratory terecht voor de nieuwste technologieën, innovaties en oplossingen voor laboratoria. Van labinrichting tot analytische instrumenten, lab automatisering, chemicaliën en life science-oplossingen, deze beurs biedt een breed scala aan bedrijven die actief zijn in de laboratoriumsector. Het uitgebreide lezingenprogramma belicht actuele thema’s en biedt praktische informatie over essentiële onderwerpen zoals veiligheid en kwaliteit. Door deel te nemen aan een X-pedition krijg je een overzicht van de nieuwste trends en ontwikkelingen in specifieke vakgebieden.

Kom langs en ontdek wat de toekomst van laboratoria te bieden heeft.

Meld je aan!

Uitgelichte bedrijven

Prokorment
Prokorment levert hardware, software en trainingen met betrekking tot testsystemen en analyse. Prokorment beschikt over kennis van inkooptrajecten van technische producten en is inzetbaar als inkoopbureau of als toeleverancier. Prokorment levert producten, diensten en kennis aan leveranciers…

Exposanten

en_GBEnglish (UK)