Netwerken op het Development/IoT Paviljoen E&A2023

Netwerken op het Development/IoT Paviljoen E&A2023 Door: Federatie van Technologie Branches

Tijdens Electronics & Applications 2023 is het Development Club/IoT paviljoen (Standnummer 7F103) hét ontmoetingspunt voor bezoekers die vragen hebben over elektronicaontwikkeling – zowel hardware als software - en IoT-technologie. Acht innovatieve elektronica-ontwerpbedrijven laten hun nieuwste elektronicatoepassingen zien op basis van recent opgeleverde projecten.

De meeste standhouders op het paviljoen zijn lid van de Development Club van FHI. Dit is een netwerk van circa zestig technische ontwikkelbedrijven met hoog gespecialiseerde expertise over mechatronica, sensoren, embedded software en industrieel ontwerp. 

Deelnemers
GBO Innovation Makers heeft jarenlange ervaring en is ervan overtuigd dat de kracht van innovatie groei genereert en duurzaam ondernemen mogelijk maakt. “Door de creatieve instelling van GBO Innovation Makers en bewezen technische expertise te combineren, transformeren we de ambities van onze klanten in innovatieve oplossingen. Oplossingen die we kunnen vertalen naar producten die over de hele wereld worden gebruikt.”

“Vakkundig en vol passie maakt Ideetron van uw ideeën werkelijkheid. Wij richten ons hoofdzakelijk op het verduidelijken van de technologische verwarring tussen de mens en machine. Bij Ideetron geloven wij namelijk dat er voor elk elektronisch probleem een passende oplossing is. Wij vertalen ideeën naar complete eindproducten, geheel in wens van de klant.”

INDES-IDS BV biedt oplossingen voor zowel ontwikkeling van Embedded Software als voor de Telecommunicatie NEMS en Service Providers. Door een combinatie van producten, kennis en diensten helpen wij je sneller op de markt te komen.”

Intemo is dé gespecialiseerde distributeur, ontwikkelaar en producent van industriële computers, onderdelen en software. Met deze oplossingen helpen wij bedrijven en (semi)overheden binnen de machinebouw, apparatenbouw, automotive-industrie en openbare ruimte succesvol te innoveren.

Je kunt tegen flinke uitdagingen aanlopen wanneer een CPU te weinig rekenkracht biedt of te veel energieverbruik heeft. QBayLogic heeft voor complexe automatiseringsbehoeften een unieke, fundamenteel modelgebaseerde methode ontwikkeld waarmee je o.a. FPGA’s en dedicated processoren efficiënter en first time right kunt programmeren.

Salland Electronics BV biedt via haar ThingsWay-platform een snelle toegang tot IoT-oplossingen. Mooi van het ThingsWay-platform is dat het snel is aan te passen aan klantwensen, zoals bijvoorbeeld integratie van eigen in- en uitgangen en/of sensoren. Zijn de standaard sensoren en in- en uitgangen voldoende, dan kunnen vrijwel direct via het cloudplatform meldingen gegenereerd worden en data ingezameld.

Spinnov maakt technische innovatie op aanvraag. Spinnov is een team van professionals, bedreven in productontwerp, elektronicaontwerp en software. In de afgelopen vijf jaar heeft Spinnov in vele markten gewerkt. Soms als onderdeel van een ontwikkeling en soms de totale ontwikkeling.

Wireless Value ontwikkelt al decennialang draadloze meetsystemen voor betrouwbare informatieoverdracht. “Wij geloven in de kracht en waarde van draadloos meten. Het is onze overtuiging dat draadloos meten de wereld veiliger, gezonder en duurzamer maakt. De resultaten van onze meetsystemen tonen aan dat dat ook echt het geval is.” 

Breng een bezoek aan het paviljoen
Heb je te maken met elektronica- en/of IoT-vraagstukken? Meld je dan gratis aan voor een bezoek aan de beurs en breng een bezoek aan het Development Club/IoT paviljoen.