Lid worden

Als FHI-lid profiteert uw bedrijf onder andere van de volgende voordelen:

 

Tarieven lidmaatschap

De tarieven voor het lidmaatschap 2021 gelden voor het lidmaatschap van de FHI branches Industriële Elektronica, Gebouw Automatisering, Industriële Automatisering, Laboratorium Technologie en Medische Technologie*:

Bedrijfsgrootte (aantal medewerkers in fte)
Jaarlijkse contributie
T/m 9 fte € 1.372,-
10 t/m 25 fte € 1.637,-
Meer dan 25 fte € 1.918,-

Alle genoemde bedragen zijn exclusief BTW. Voor zzp’ers, starters en het lidmaatschap van meerdere branches gelden afwijkende voorwaarden.

Entreegeld

Nieuwe leden betalen eenmalig entreegeld van € 1.250,- bij inschrijving. Een organisatie is geen entreegeld verschuldigd, indien het lidmaatschap wordt aangegaan voor een aaneengesloten periode van ten minste vier jaar.

Lidmaatschap MKB Nederland

Naast de bovenvermelde contributie wordt een lidbedrijf een contributie voor het lidmaatschap van MKB-Nederland apart in rekening gebracht. Deze bijdrage bedraagt € 122,00 (2021)

*Aanvullende branchebijdrage FHI Medische Technologie

Naast de contributie wordt leden van de FHI branche Medische Technologie een aanvullende branchebijdrage in rekening gebracht. Voor 2021 gelden de volgende bedragen:

Bedrijfsgrootte (aantal medewerkers in fte) Aanvullende bijdrage branche Medische Technologie
 ZZP-er en starter  € 211,50
 T/m 9 fte  € 423,-
 10 t/m 25 fte  € 505,-
 Meer dan 25 fte  € 607,-

Alle prijzen zijn excl. BTW
* Het entreegeld vervalt bij het aangaan van een lidmaatschap voor 4 jaar

Meer informatie over uw aanmelding, de jaarlijkse contributie en overige procedures kunt u hier vinden. In onderstaand formulier kunt u zich als FHI-lid aanmelden.