Lid worden

Leden van FHI profiteren direct van talloze voordelen. Niet alleen behartigt FHI jouw belangen, we zijn er ook voor ondernemersvragen. Met onze beurzen en evenementen bereiken we direct de primaire doelgroepen: klanten/eindgebruikers uit de industrie, zorg en laboratoria. Zo verbeter je direct jouw marktpositie. En omdat content hoog in het vaandel staat, kunnen we je ook helpen met up-to-date informatie over wat er speelt binnen en buiten jouw branche.

Directe voordelen van jouw FHI-lidmaatschap:

  • Kennis: FHI biedt je toegang tot een uitgebreid netwerk aan bedrijven binnen en buiten Nederland die actief zijn in de technologiesector.
  • Invloed: Als invloedrijke brancheorganisatie werkt FHI nauw samen met MKB-Nederland, een organisatie die, samen met tientallen brancheorganisaties, constant in overleg is met Den Haag en Brussel.
  • Advies: Via FHI Advies helpen we je met zaken als collectieve marketing, belangenbehartiging en individuele dienstverlening.
  • Netwerk: Van huis uit is FHI een netwerkorganisatie. Leden delen met elkaar kennis op tal van gebieden, niet alleen via beurzen, events, clusterbijeenkomsten en workshops, maar ook online.
  • Profiel: Dankzij het sterke digitale platform kun je jouw onderneming nog beter op de kaart zetten. Want fhi.nl wordt uitstekend gevonden in zoekmachines. Via jouw eigen bedrijfsprofiel vergroot je jouw zichtbaarheid nog verder.

Meer informatie over jouw aanmelding, de jaarlijkse contributie en de overige procedures kun je hier vinden. Via het onderstaande formulier kun je direct jouw lidmaatschap aanvragen.

Tarieven voor het FHI-lidmaatschap.

Heb je vragen? Stuur ons een e-mail of bel 033 465 7507.