Oproep: schrijf je vóór 3 maart in als exposant op E&A

Oproep: schrijf je vóór 3 maart in als exposant op E&A Door: Federatie van Technologie branches

Bedrijven die overwegen om te exposeren tijdens de Electronics & Applications-beurs (E&A), van 26 tot en met 28 september in Utrecht, kunnen beter niet te lang wachten. Op 3 maart sluit de eerste inschrijfronde en start de intekening van de plattegrond. Als je vóór die tijd een stand boekt, kan de organisatie nog rekening houden met jouw persoonlijke wensen en voorkeuren.

E&A is een tweejaarlijkse beurs voor de hele elektronicaketen. Gedurende drie dagen is de Jaarbeurs in Utrecht hét toneel voor iedereen die geïnteresseerd is in elektronica en applicaties.  De beurs bestaat in zijn geheel uit standaard standbouw waardoor we de prijs scherp kunnen houden.

Toch zijn er diverse mogelijkheden om jouw stand naar eigen wens aan te kleden en om locatievoorkeuren door te geven. Misschien wil je graag bij bepaalde bedrijven in de buurt staan, of zijn er bedrijven die je liever mijdt. Geef het gerust vóór 3 maart aan ons door en we kijken met je mee naar de mogelijkheden.

Inmiddels hebben ruim 80 exposanten zich ingeschreven en het enthousiasme is groot. Ook de seminars en projecten krijgen steeds meer vorm. De ontwerpen voor de gadget liggen klaar, de eerste aanmeldingen voor de ‘Beste soldeerder van de Benelux’ zijn binnen en ook het populaire ‘Productieplein’ is weer te vinden op de beursvloer. Kortom: het belooft een bruisende en goed bezochte beurs te worden!

Bedrijven die zich voor de deadline inschrijven, ontvangen eind maart een eerste opzet van de beursplattegrond. Elke exposant heeft de mogelijkheid om feedback te geven op de opzet. Wanneer alle feedback is verwerkt, kunnen geïnteresseerde bedrijven nog een van de openstaande plekken op de plattegrond uitzoeken.

Mogen we ook jouw inschrijving voor vrijdag 3 maart ontvangen?

Op de beurswebsite vind je alle benodigde informatie, of neem contact op met branchemanager Marc Berkouwer. Hij vertelt je graag meer over de beurs en de opties voor jouw bedrijf.