Scherp geprijsd thermische interface materiaal

Scherp geprijsd thermische interface materiaal Door: EEMC B.V.

Parker Chomerics introduceert de PAD60, een nieuw thermal interface materiaal dat erg competitief is, in zowel de prijs als prestaties.
Met een gespecificeerde thermische geleiding van 6W/m-K is deze redelijk zachte gap-filler, een uiterste effectieve oplossing tussen een koellichaam en een elektronische component.

De scherpe prijs positioneert de PAD60 in consumer elektronica, led applicaties, automotive elektronica, handheld apparatuur, etc.

De voordelen van dit nieuwe product is de betere warmtegeleiding, eenvoudige verwerking en lagere prijs, wat resulteert in een erg competitief product. Het is met 31 Shore 00 wel 40% zachter dan de huidige pads met dit koelvermogen en daarom vormt het zich makkelijk aan onregelmatige oppervlaktes. Het is één van de zachtste 6W/m-K pads die de markt rijk is.

Het materiaal is zowel op maat als in standaard maatvoering leverbaar vanaf 0,5 tot 5mm dikte. Het is V-0 vlam vertragende en 5.000 Vac/mm elektrisch isolerend. Tevens is er nog een budget versie PAD30 leverbaar met een thermische geleiding van 3W/m-K.