EASYstrainer™ Small voor kleinere buisjes en reactievaatjes

EASYstrainer™ Small voor kleinere buisjes en reactievaatjes Door: Greiner Bio-One B.V.

Met EASYstrainer™ celfilters biedt Greiner Bio-One een innovatieve en gebruiksvriendelijke oplossing voor de filtratie van celsuspensies. De EASYstrainer™ kan bijvoorbeeld gebruikt worden na enzymatische weefselbehandeling voor primaire celisolatie.  Of voor celvoorbereiding voorafgaand aan flowcytometrie. De grote cell strainer past op alle conische 50 ml buizen en is verkrijgbaar met maasgroottes van 40, 70 en 100 μm.

Verschillende groottes
De nieuwe EASYstrainer™ Small past zowel op buizen van 15 ml als op kleinere buisjes en reactievaatjes en is verkrijgbaar met maasgroottes van 20, 40, 70 en 100 μm.

Gemak
De stapelbaarheid van EASYstrainers met verschillende maasgroottes maakt het mogelijk om cellen die verschillen in grootte, te scheiden in één stap. Bovendien kan het bovenste deel van de EASYstrainer™ Small worden omgedraaid. Hierdoor is het mogelijk om cellen uit te spoelen voor verder gebruik.

EASYstrainer™ maakt aseptisch werken veel gemakkelijker: de celzeef kan worden vastgehouden aan de omringende rand of het handvat, om onbedoeld contact met het steriele filtermateriaal te vermijden. De transparante blisterverpakking, waaruit de cell strainer gemakkelijk en aseptisch kan worden verwijderd, zorgt voor extra veiligheid op dit gebied.

Een bijzonder kenmerk van EASYstrainer™ is de ontluchtingsopening die overblijft tussen zeef en buis. De kloof zorgt ervoor dat lucht in de buis snel kan ontsnappen tijdens het filtreren. Vloeistofophoping tussen zeef en buis of zelfs het overlopen van de cell strainer is dus zeker uitgesloten.

Met de EASYstrainer™ zijn deze effecten die je bij de conventionele cell strainers vaak ziet, verleden tijd.

Bestel hier een sample pack EASYstrainer™ Small.