FHI Introductiesessie Advies & Ledendiensten


Waar kun jij – als nieuw FHI lid – ondersteuning van FHI Advies & Ledendiensten bij gebruiken?Maandag 10 oktober 2022, 13.00 – 14.00 uur

Locatie: Online via MS Teams

Is jouw organisatie sinds kort of sinds enige tijd (vanaf januari 2020) aangesloten als nieuw lid bij FHI?

Vanuit FHI Advies & Ledendiensten willen we je van harte welkom heten en uitnodigen om deel te nemen aan een korte online introductiesessie op maandag 10 oktober van 13.00 – 14.00 uur.

Naast de branche activiteiten kun je misschien ook wel wat ondersteuning gebruiken bij juridische vraagstukken, een verzekeringskwestie of op het gebied van HR.

  • Wist je al dat we vanuit FHI Advies & Diensten samenwerken met verschillende partners om dit laagdrempelig en voordelig aan jou als lid aan te kunnen bieden?
  • En dat je als lid bijvoorbeeld gebruik kunt maken van modelcontracten, workshops kunt volgen, we je belangen behartigen en je wordt uitgenodigd voor netwerkbijeenkomsten?

In deze korte sessie praten we je bij over voordelen op het gebied van advies en diensten die voor jou als FHI-lid die voor jou interessant kunnen zijn. Om een paar voorbeelden te noemen:

  • Kun jij wel wat advies gebruiken bij jouw inkoop- en leveringsvoorwaarden met alle ontwikkelingen in de huidige markt?
  • Wil je een nieuwe medewerker aannemen en is het lastig om een geschikte kandidaat te vinden of heb je een zieke werknemer?
  • Heb jij specifieke technologische producten of diensten, waarbij je maar geen verzekering kunt vinden met een goede prijs én goede voorwaarden?

We zijn benieuwd wat we vanuit FHI voor je kunnen betekenen en om welke reden jouw organisatie voor het lidmaatschap heeft gekozen. En wie weet maak je al gebruik van een dienst en ben je benieuwd wat er nog meer mogelijk is.

Met deze korte sessie krijg je een idee voor welke diensten je bij FHI terecht kunt. Toch prettig als je niet alles zelf uit hoeft te zoeken als wij dit al voor je gedaan hebben!

Heb je liever één op één contact met ons, via Teams, telefonisch of per mail? Of bijvoorbeeld direct contact met onze juridische adviseurs of verzekeraar? Laat het ons weten via jori.hoving@fhi.nl of kijk op www.fhi.nl/diensten voor meer informatie.

 

Doelgroep
Alle medewerkers van organisaties die vanaf januari 2020 lid zijn geworden bij FHI.

Mocht jouw organisatie eerder lid zijn geworden en wil je toch deelnemen? Dan kun je dit aangeven in het aanmeldformulier in het veld waar je je interesse aan kunt geven. 

Aanmelden en kosten

Deelname aan deze sessie is gratis en enkel bedoeld voor FHI-leden. Aanmelden kan via de aanmeldknop bovenaan deze pagina. Na aanmelding ontvang je van ons de Teams uitnodiging voor maandag 10 oktober, 13.00 – 14.00 uur.

Team FHI Advies & Ledendiensten

     

Andreas Meijer                           Jori Hoving                        Marina van den Berg