CN Rood wordt wederverkoper van Raditeq

CN Rood wordt wederverkoper van Raditeq Door: Raditeq B.V.

Nieuwe vertegenwoordiging van Raditeq voor de Benelux-markt.

Woerden – 18 januari 2021

Raditeq B.V. ontwikkelt en levert EMC/RF meet & testapparatuur, automatiseringssoftware en turn-key EMC-testsystemen via een wereldwijd netwerk van wederverkopers. Tot heden werd de verkoop in de lokale markt (Nederland, België en Luxemburg) door Raditeq zelf gedaan. Met ingang van vandaag neemt de firma CN Rood deze taak als exclusieve reseller voor de Benelux-markt over. 

 

 Internationaal netwerk

Voor de promotie en verkoop van haar EMC/RF test- en meet producten heeft Raditeq sinds jaren een wereldwijd dekkend netwerk van partners. De thuismarkt was hierop tot nog toe de enige uitzondering. Door de samenwerking met CN Rood (opgericht in 1938 en met vestigingen in Zoetermeer en Zellik) als partner voor de verkoop breidt Raditeq haar netwerk verder uit.

 

Synergie

Het bekende gezegde ‘het mes snijdt aan twee kanten’ is zeker van toepassing op deze samenwerking.

Raditeq was op zoek naar een lokale en professionele partner voor de proactieve promotie, verkoop en ondersteuning van haar producten. Daarnaast was CN Rood concreet naar partners op zoek om haar productportfolio op het gebied van EMC/RF verder uit te breiden. Kortom, 1 + 1 = 3!

‘CN Rood heeft een langdurige en professionele reputatie in de markt. Met een team van commerciële- en technische specialisten ben ik ervan overtuigd dat zij optimaal invulling kunnen geven aan onze missie; om klanten in staat te stellen om nauwkeurig, efficiënt en effectieve EMC/RF metingen uit te voeren’’.  Raditeq B.V. - Edwin vom Hofe – Sales Manager (Associate).

Raditeq is een referentie in de markt van EMC/RF, ze bieden een spectrum aan van verschillende EMC Test en Meet instrumenten, zoals Electrical Field probes, Electrical Field Generators, RF Power Meters en modulaire test systemen. Raditeq draagt kwaliteit en service hoog in het vaandel, daarom passen ze perfect bij de filosofie van CN ROOD. Met Raditeq is dan ook complementair aan ons productengamma. CN ROOD – Benny Polleunis – CEO.

 

Over Raditeq

Raditeq B.V. is een Nederlands ISO 9001:2015 gecertificeerd bedrijf, dat is opgericht in 1992 onder de naam DARE!! en gevestigd in Woerden. Raditeq B.V. richt zich op de wereldwijde markt van EMC- en RF- meetinstrumenten en -software. Het bedrijf heeft zich een vaste plaats in deze markt verworven en levert producten aan vele gerenommeerde bedrijven en instellingen. Raditeq B.V. biedt werkgelegenheid aan 35 gemotiveerde medewerkers. Raditeq maakt onderdeel uit van de DARE!!-groep, een gerespecteerd speler in de markt voor testen, certificering, onderzoek, kalibratie en producten. Bij de DARE!!-groep werken ruim 70 mensen. Raditeq: ‘meet het verschil’.

 

Voor informatie kunt u contact opnemen met Raditeq B.V.,

dhr. Edwin vom Hofe, -  Sales Manager (Associate):

+31 348 200 100,

buiten kantoortijden: +31 6 52 57 75 98.

Mail: sales@raditeq.com.

Zie ook: www.raditeq.com.