Betrouwbare draadloze diensten in uw gebouw


Morten Tolstrup, auteur van het boek “Indoor radio planning”, zal tijdens het Telecom Infra event samen met Erik Nilsson een presentatie verzorgen over de uitdagingen voor een volledige dekking en een goede gebruikservaring van draadloze diensten in een gebouw.

Gebruikers en bezoekers verwachten goede verbindingen om in specifieke “venues” de beste ervaringen te beleven. In deze presentatie komen ook Smart Venue-functionaliteiten (denk aan een stadion of concertruimte)  aan de orde. Juist voor die ruimtes zijn oplossingen nog interessanter voor bezoeker en aanbieder.

In de presentatie van Morten Tolstrup en Erik Nilsson namens Regoort haken de sprekers in op de uitdagingen voor “providing full indoor mobile services”. Er wordt aangegeven hoe een open systeem geïmplementeerd kan worden, zodat met één infrastructuur draadloze diensten aan alle mobiele operators geboden kan worden. De draadloze diensten vormen de basis om de Smart Venue-functionaliteit te verzekeren. Met de gepresenteerde technologie kan de efficiëntie, de beleving en het nut van een locatie verbeterd worden.

Distributed Antenna Systems

Erik Nilsson gaat in op “Distributed Antenna Systems”. Hij toont een case waarin een open systeem op basis van 3G/4G-netwerken wordt gebruikt. Zowel het businessmodel als het pad om het systeem verder te verbeteren komt aan de orde. Morten Tolstrup zal nadrukkelijk ingaan op de functionaliteiten voor een Smart Venue. Als case komt een slim stadion aan de orde en hij zal ook een blik werpen op 5G.

Hier kunt u het volledige programma van het Telecom Infra event bekijken. Op de site kunt u zich ook aanmelden voor een gratis bezoek op 7 maart.