Kijk de replay van het webinar over medische connectoren getiteld - Protection from electrical shock in connector solutions

Kijk de replay van het webinar over medische connectoren getiteld - Protection from electrical shock in connector solutions Door: Telerex

Heeft u onze webinar gemist over ontwikkeling, regelgeving en productie van medische elektronica en de toepassingsgebieden?

Mathias Wuttke,  Business Development Manager Medical Europe bij Odu, heeft voor Telerex een webinar gegeven met de titel: Realizing IEC 60601-1 Protection from electrical shock in connector solutions.

Het webinar gaat in op de verplichting van fabrikanten om twee beschermingsmiddelen in hun producten integreren om de risico's tot een minimum te beperken.
Daartoe kunnen zij twee afzonderlijke maatregelen nemen of tweemaal één enkele maatregel toepassen.
Over het geheel genomen moet het gespecificeerde beschermingsniveau 2 MOPP (middelen voor patiëntenbescherming) of 2 MOOP (middelen voor de bescherming van de bediening) worden verkregen. Om deze redenen zijn de goedkeuringsprocedures voor medische elektrische apparatuur en systemen onlangs nog complexer geworden dan ze al waren voordat de nieuwste versie van de IEC 60601-1-oplossingsmogelijkheden met kunststof behuizingen effectief werd uitgebracht om te voldoen aan de specifieke eisen van de IEC 60601-1.

 

Indien u graag de replay wilt zien van dit webinar dan kunt u dit aanvragen door te klikken op de volgende link: Graag de replay van het webinar Protection from electrical shock in connector solutions van Mathias Wuttke.