Nieuwe thermo-elektrische peltier koelmodule uit de HiTemp ETX-serie voor hoge temperaturen

Nieuwe thermo-elektrische peltier koelmodule uit de HiTemp ETX-serie voor hoge temperaturen Door: Telerex Nederland B.V.

De thermo-elektrische peltier koelmodule uit de HiTemp ETX-serie heeft een robuuste constructie waardoor hij, ook bij temperaturen tot 150 ° C, gewoon blijft werken. Dit overtreft de mogelijkheden van de meeste soortgelijke buitentoepassingen. De koelmodule is samengesteld uit geavanceerde thermo-elektrische materialen die het koelvermogen tot 10% verhogen in vergelijking met traditionele thermo-elektrische koelmodules. Deze solid-state warmtepompeigenschappen hebben een hogere thermische isolatiebarrière in vergelijking met standaard thermo-elektrische materialen, waardoor een maximaal temperatuurverschil (ΔT) tot 83 ° C ontstaat.

De module is ideaal voor koeling in autonome systemen, machine vision systemen en digitale lichtprocessoren. De HiTemp ETX-serie is verkrijgbaar in meer dan 50 modellen met verschillende footprints, koelcapaciteiten, spanningsbereiken en afwerkingsopties.

Productkenmerken:

  • Werking bij hoge temperaturen
  • Betrouwbare solid-state
  • Geen geluid of trillingen
  • Milieuvriendelijk
  • RoHS-conformiteit

Voor meer informatie, neem contact op met info@telerex-europe.com