PLOT bestaat 25 jaar!

PLOT bestaat 25 jaar! Door: FHI, Federatie van Technologie Branches

Dit jaar bestaat PLOT 25 jaar en dat gaat gevierd worden. Na een tijd van thuiswerken, teamsvergaderingen en beperkte fysieke ontmoetingen is het nu weer mogelijk om elkaar op locatie te treffen. Op donderdag 25 november vieren we het 25-jarig bestaan van PLOT met een feestelijke dag bij het Railcenter in Amersfoort.

De dag staat in het teken van de historie van de vereniging en het vakgebied waarin we ons bevinden. Het conferentieprogramma wordt gevuld met interessante vakinhoudelijke presentaties van (oud-)bekenden van de vereniging en specialisten uit het vakgebied.

Natuurlijk mag de koppeling naar het spoor niet ontbreken, we bevinden ons immers in het epicentrum van het testen van spoor gerelateerde ontwikkelingen. Het Railcenter praat u bij over de actualiteit maar zeker ook de historie van het testen op en rondom het spoor. Het inhoudelijke programma wordt afgesloten met een rondleiding over het domein van Railcenter. Na de rondleiding eindigen we met een feestelijk buffet voor de aanwezigen.

Bekijk Railcenter van binnen en buiten tijdens de PLOT jubileumconferentie
Innovaties in de railsector vergen aandacht, ruimte en mogelijkheden om te experimenteren. Railcenter biedt hier met inzet van state of the art faciliteiten alle mogelijkheden voor. En onafhankelijke specialisten van Railcenter denken mee en ondersteunen bij testen, onderzoeken en het beproeven van nieuwe en bestaande technologieën.

Gedurende het dagprogramma krijgt u inzicht in de actuele ontwikkelingen binnen de spoorsector. Maar wat is er mooier dan de theorie in praktijk toepassen? Om deze vertaling naar praktische situaties te demonstreren verzorgt Railcenter een rondleiding in en rondom het gebouw. Lees meer...

𝘔𝘦𝘦𝘳 𝘪𝘯𝘧𝘰𝘳𝘮𝘢𝘵𝘪𝘦? Kijk dan hier.
𝐊𝐥𝐢𝐤 𝐡𝐢𝐞𝐫 𝐯𝐨𝐨𝐫 𝐞𝐞𝐧 𝐠𝐫𝐚𝐭𝐢𝐬 𝐛𝐞𝐳𝐨𝐞𝐤.