Semtech, Intel en Advantech presenteren in Den Bosch


Het D&E event is een unieke mogelijkheid om diverse grote fabrikanten uit de industrie over hun IoT ontwikkelingen te horen vertellen. Applications engineers van Intel en Semtech demonstreren de laatste stand van de technologie. Bernd Hacker van Advantech Europe spreekt over M2.COM. Een Industrial Internet of Things open standaard voor sensor netwerken die in samenwerking met o.a. Bosch, TI, ARM en Sensirion is opgezet.

David Royet van Semtech komt uiteraard naar Den Bosch om over LoRa te spreken. LoRa wireless RF technology is een low power, long range wireless platform dat verbinding maakt tussen batterij gevoede mobiele devices en een Internet of Things of machine-to-machine netwerk infrastructuur. Door weinig power te gebruiken maar wel lange afstanden af te kunnen leggen is LoRa interessant voor telecom network operators en ontwikkelaars van IoT devices. Tijdens deze lezing gaat de spreker van Semtech dieper in op de LoRa technology en hoe standaardisatie en het ecosysteem kunnen helpen bij de roll out van IoT applicaties.

John Moore van Intel spreekt in de lezing ‘How to bring intelligence to IoT’ over de processoren die zij ontwikkelen voor IoT toepassingen. De processoren zijn low power maar beschikking over veel rekenkracht met ingebouwde machine learning analytics. Volgens de spreker zijn deze processoren klaar voor de volgende generatie IoT toepassingen.

Bekijk hier het totale programma en meld u aan voor een bezoek