Telecom Infra niet in Rotterdam maar in Utrecht


Al bijna een jaar staat Telecom Infra in de agenda van De Kuip. Sinds afgelopen vrijdag is aan deze agenda ook de wedstrijd Feyenoord – Manchester United toegevoegd. Veel bezoekers zouden dit een prima combinatie vinden maar helaas is het niet mogelijk. Telecom Infra blijft op dezelfde dag, het programma blijft ongewijzigd alleen vindt het plaats in de Fabrique (Utrecht/Maarssen). De al bijna 500 ingeschreven bezoekers ontvangen deze boodschap in een persoonlijke email, een reminder en nog een bevestiging.

Uiteraard was de organisatie niet blij met de loting maar met De Fabrique is er een waardige vervanger. Langs de A2 en op de grens van Utrecht en Maarssen staat deze unieke locatie. In 1921 is dit complex gebouwd voor de persing van lijnolie, in 1962 werd het een mengvoederfabriek. En 15 september staat het complex geheel in het teken van het bouwen en onderhouden van telecom netwerken. Er worden zo’n 400 gasten verwacht die zich laten informeren over nieuwe technieken en mogelijkheden in het uitgebreide programma en op de kennismarkt bij de 23 exposanten.

Uiteraard is de service zoals de gasten gewend zijn. Entree, parkeren en lunch zijn gratis. We hopen u op 15 september te zien in Utrecht!

Meld u hier aan voor een bezoek.