Actueel conferentieprogramma speelt in op uw vragen

Actueel conferentieprogramma speelt in op uw vragen Door: FHI federatie van technologiebranches

Het wetenschappelijke programma van LabNL gaat in op drie thema’s: lab automatisering, analytische technieken en life sciences. Het conferentieprogramma op dinsdag 28 september staat in het teken van de eerstgenoemde: lab automatisering. Sprekers uit de wetenschap en praktijk zoomen in op sneller, efficiënter en nauwkeuriger werken in het lab. 

Analytische technieken en actuele topics staan centraal in het programma op woensdag 29 september. Denk daarbij aan voedselveiligheid, het testen van sporen van COVID in water en analytische technieken in forensisch onderzoek. 

Het life science programma op donderdag 30 september geeft inzicht in toonaangevend onderzoek op het gebied van celbiologie, technieken zoals Next Gen Sequencing en innovatieve ontwikkelingen in DNA- technologie. 

Sprekers en onderwerpen maken we de komende tijd via de website bekend. In de komende nieuwsbrieven informeren we u hier uitgebreid over. Wilt u aansluiten bij een of meerdere conferentie programma’s? Schrijf u dan nu in voor LabNL.