Breng een bezoek aan LabAnalyse

Breng een bezoek aan LabAnalyse Door: FHI federatie van technologiebranches

Voedselkwaliteit meten met je smartphone. Toekomstmuziek? Niet als het aan spreker Ariadni Geballa-Koukoula ligt. Bezoek LabAnalyse 2021 en ontdek deze innovatie en vele andere nieuwe analytische technieken en trends. Het goedgevulde programma behandelt actuele topics zoals duurzaamheid en het gebruik van analyses in rechtszalen. Zien wij u de 23e?

Een smartphone is draagbaar, oplaadbaar en daarom in potentie een uiterst krachtig alternatief voor labapparatuur. En daarom is het een goed startpunt om analyses op locatie uit te voeren. Ariadni Geballa-Koukoula geeft tijdens haar presentatie een overzicht van de wetenschappelijke en praktische uitdagingen voor het gebruik van smartphones om de voedselkwaliteit te meten.

Andere onderwerpen die de revue passeren zijn chemische methodes voor herkomst tracering van hout, het onderzoeken van afvalwater op COVID-19 en microplastics analyse van zwevend stof.

U kunt zich aanmelden voor een bezoek aan LabAnalyse via het registratieformulier op de wesite. Dat is kosteloos als u in een laboratorium werkt.