DSG Densitymeter: Simpel.  Betrouwbaar. Precies.

DSG Densitymeter: Simpel.  Betrouwbaar. Precies. Door: Wilten Instrumenten

Het meten van soortelijk gewicht is gemeengoed in de industrie; van het testen van grondstoffen tot meerdere instrumentexperimenten in het laboratorium van voedsel-, drank-, chemische, farmaceutische en algemene industriële processen.

De nieuwe DSG-serie densitymeters van Bellingham + Stanley bestaat uit twee instrumenten. De DSG40 heeft een resolutie voor het meten van dichtheid tot 4 decimalen, terwijl de DSG50 een hogere specificatie biedt tot 5 decimalen (g / cm3). Als alternatief kunnen de resultaten worden uitgedrukt als Brix, % alcohol (w / w of v / v) evenals soortelijk gewicht (20/20 of 25/25).

De nieuwe densitymeters volgen dezelfde ontwerpfilosofie als de RFM refractometers en ADP polarimeters van Bellingham + Stanley. Zowel nieuwe als oude gebruikers zullen ervaren hoe de eenvoudige, heldere en kleur gecodeerde touchscreen het aflezen en de configuratie eenvoudig maakt.

De uitgebreide rapportage- en beveiligingsfuncties van de instrumenten zorgen voor controleerbaarheid en gegevensintegriteit binnen uw bedrijf. Bovendien voldoet de nieuwe DSG serie aan de FDA-verordening 21CFR part 11.

Voor meer informatie over Bellingham + Stanley's DSG-serie density meters kunt u contact met ons opnemen. Wij helpen u graag met het vinden van de oplossingen voor uw lab!