MS-Workstation voor LC-MS

MS-Workstation voor LC-MS Door: KRSS Europe B.V.

Bent u op zoek naar een flexibele labtafel voor uw LC-MS?  Wij hebben een ex-demo MS-Workstation in de aanbieding voor een scherpe prijs!

Deze MS-Workstation is speciaal ontworpen voor het plaatsen van massaspectrometers en is voorzien van een chemisch resistent werkblad van Trespa. Onder het werkblad is een geïsoleerde  behuizing met ventilatie voorzien voor het geluidsarm plaatsen van de vacuümpomp(en) van de massaspectrometer. 

De vacuümpomp(en) worden geplaatst op een trillingvrije uitschuifbare tray, voor gemakkelijke toegang t.b.v. onderhoud aan de vacuümpomp(en). Verder is er onder het werkblad ruimte voorzien voor het plaatsen van een PC en is direct onder het werkblad een uitschuifbare tray voorzien voor het plaatsen van keyboard en muis.  

De monitor kan worden bevestigd aan de meegeleverde RVS-beugel, die eenvoudig aan de rand van het werkblad kan worden geplaatst. De afmetingen van het Trespa werkblad zijn 183 cm x 97 cm. Het werkblad is extra diep waardoor elke tafelmodel massaspectrometer erop geplaatst kan worden. De MS-Workstation is voorzien van robuuste zwenkwielen en de tafel kan een gewicht dragen tot 400 kg. 

De wielen kunnen wordt vastgezet, zodra de MS-Workstation op z'n plaats staat. Het tafelblad is eenvoudig te demonteren en het frame heeft een breedte van 77cm, waardoor deze door een standaard deuropening past. Deze ex-demo MS-Workstation is direct leverbaar. 

Bent u geïnteresseerd, neem dan snel contact op met ons!