Nieuwe capaciteiten stikstof voor LCMS toepassingen

Nieuwe capaciteiten stikstof voor LCMS toepassingen Door: Avilo Stikstof en Persluchtsystemen B.V.

Avilo heeft twee nieuwe capaciteiten toegevoegd aan de OmniFluxx generatorenreeks. Deze serie wordt veelvuldig gebruikt in laboratoria voor on-site productie van hoogwaardig stikstofgas dat direct kan worden ingezet voor kritische analysetoepassingen.

Stikstofgas voor 3 tot 5 LCMS-instrumenten

Met de recente toevoeging van deze twee nieuwe modellen aan het bestaande assortiment, kan nu nog beter worden voldaan aan de specifieke behoeften van de markt. Afhankelijk van de gewenste druk, flow en stikstofzuiverheid, kunnen de twee generatoren respectievelijk 3 tot 5 LCMS-instrumenten voorzien van stikstofgas.

Een passende generator voor elk instrument

Om optimaal te kunnen voldoen aan de gasvereisten van uw applicatie, onderhouden wij nauw contact met producenten van analyse-instrumenten. Hierdoor blijven we goed geïnformeerd over de specifieke gaseisen die gelden voor instrumenten van gerenommeerde merken, zoals Shimadzu, Waters, Agilent, Thermo Fisher en vele andere. Op deze manier kunnen we ervoor zorgen dat onze OmniFluxx generatoren perfect aansluiten bij de behoeften van diverse analysetoepassingen en naadloos integreren met de verschillende apparatuur.