QED CRT30G Medicijn Opslag Kast

QED CRT30G Medicijn Opslag Kast Door: LabMakelaar Benelux B.V.

Gecontroleerde kamertemperatuurkasten zijn speciaal ontworpen voor het bewaren van medicijnen die normaal niet in de koelkast van een apotheek worden bewaard. Fabrikanten garanderen over het algemeen de prestaties van hun geneesmiddelen zolang ze bewaard blijven onder 25 graden Celsius (25°C).

Bij warm weer zullen de omgevingstemperaturen boven dit niveau stijgen, waardoor zorgen ontstaan omdat hun werkzaamheid snel kan dalen. Om dergelijke geneesmiddelen te beschermen, vervaardigt QED Scientific een reeks CRT-kasten met "gecontroleerde kamertemperatuur" die de opslagtemperatuur tussen 15°C en 25°C handhaven, zelfs als de kamertemperatuur hoger is dan 35°C, dwz RTS-gecontroleerde ruimtetemperatuuropslag. 

Deze kasten met gecontroleerde temperatuur zijn de ideale kosteneffectieve oplossing voor afdelingen die niet de kosten van airconditioning willen, maar toch moeite hebben om de aanbevolen opslagtemperatuur voor niet-gekoelde geneesmiddelen te handhaven.

LabMakelaar Benelux heeft nu een speciale zomeraanbieding met nieuwe QED CRT30G medicijn opslag kasten. Bekijk deze aanbieding snel op onze website.