VeriVide UltraView, dé stap naar een nieuw tijdperk van visuele kleurbeoordeling

VeriVide UltraView, dé stap naar een nieuw tijdperk van visuele kleurbeoordeling Door: ArtTest B.V.

Retailers en andere gebruikers van traditionele lichtkasten moesten van oudsher meerdere lichtkasten kopen om aan de verschillende verlichtingsbehoeften / kleurcontrole van hun klanten te voldoen.

Dit is echter niet langer nodig. Met behulp van onze technologische ontwikkelingen volstaat vanaf heden de aanschaf van één UltraView lichtkast waarmee alle benodigde verschillende lichtbronnen kunt voorprogrammeerbaar zijn.

UltraView opent de deur naar superieure prestaties, nauwkeurigheid en herhaalbaarheid tussen systemen. UltraView's meerkanaals LED-technologie in combinatie met de unieke kalibratiesoftware van VeriVide staat voor naar ultiem gebruiksgemak.

Omdat de UltraView-lichtkast multifunctioneel instelbaar is, heeft dit voor de gebruiker het voordeel dat u de kleur controle kunt bijwerken wanneer u verandert van winkel of locatie.

Dit betekent dat lichtkasten in de toeleveringsketen alleen maar opnieuw hoeven te worden geprogrammeerd in plaats van te worden vervangen. Het systeem evolueert zodoende met u mee.