Aanmelden beginnersclinic

Nog (bijna) geen ervaring in het golfen en benieuwd hoe leuk het is? Meld je dan aan voor de beginnersclinic! Je gaat onder leiding van een pro langs een parcours waarbij je alle aspecten van het golfspel leert en oefent. Het is heel gezellig om met andere leden van FHI (en relaties) hier aan mee te doen.

Hoe ziet de dag eruit? Om 11:45 uur wordt je verwacht in het clubhuis. De golfcommissie doet een welkomstwoordje en daarna wij gaan aan tafel voor een uitgebreide lunch terwijl we genieten van het prachtige uitzicht op de greens. Om 13:00 uur staan de pro’s klaar om te beginnnen met de clinic.

Je loopt een parcours waarbij je korte slagen, lange slagen en andere moeilijkheden van het golfen onder de knie porbeert te krijgen. Halverwege de middag kun je de balans opmaken onder het genot van een haring met korenwijn om daarna met frisse moed verder te gaan. Rond half 5 verwachten we iedereen terug voor de borrel. Tussen zes en half zeven volgt de prijsuitslag. De pro’s hebben ondertussen al de beginners met het meeste talent doorgegeven aan de golfcommissie. Als je gelukt hebt, mag je een prijs uitzoeken van de prijzentafel. Alle deelnemers worden verzocht een prijs mee te nemen voor op de prijzentafel, zo gaat er niemand met lege handen naar huis. Na de prijsuitreiking volgt een barbecue in buffetvorm en krijgen we een ijsje van de gesponsorde ijsmeisjes. Om 21:00 uur sluiten we de dag af.

Kosten €130,- per persoon exclusief btw.

Na aanmelding kun je uitsluitend schriftelijk afmelden. Vanaf 28 augustus 2019 geeft afmelding geen recht op creditering van de kosten, wel kan er een vervangende deelnemer worden aangemeld.

 

Het FHI Tournament 2019 wordt mede mogelijk gemaakt door: