Werken bij FHI

FHI, federatie van technologiebranches heeft op dit moment één vacature:

 

Congres- & Eventmanager (32 uur)

 


 

Ben jij een ster in het organiseren van evenementen en kun je wervend schrijven? Ben jij klaar voor een nieuwe uitdaging die unieke mogelijkheden biedt om bij te dragen aan de innovatietechniek voor de wereld van morgen? Reageer dan nu!

 

Voor de uitbreiding van het MinacNed-team zoekt FHI op korte termijn een zelfstandige

 

Congres- & Eventmanager (32 uur)

 

Functieomschrijving:

De taken in deze functie zijn onder andere:

 • organiseren (van A tot Z) van meerdere B2B congressen en events naast elkaar
 • informatievoorziening via verschillende social mediakanalen (o.a. het schrijven van (inhoudelijke) artikelen voor nieuwsbrieven en websites)
 • voorbereiden en leiden van vergaderingen
 • netwerk van leden en relaties onderhouden en uitbreiden
 • beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift.

De werkzaamheden zijn veelal projectmatig. Het continu in evenwicht brengen van belangen van leden, het bureau en bezoekers van events of beurzen is een belangrijk onderdeel van je werk.

Jouw kwaliteiten:

 • HBO werk- en denkniveau (bijvoorbeeld marketing, communicatie, eventmanagement of facilitaire dienstverlening)
 • drie tot vijf jaar relevante werkervaring, bij voorkeur in een commerciële, technische georiënteerde projectmanagement-functie (in marketing/sales)
 • een flexibel, zelfstandig opererend organisatie- en coördinatietalent
 • goede mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheden in de Nederlandse en Engelse taal
 • social media kent voor jou geen geheimen, je weet je weg te vinden en maakt daar optimaal gebruik van
 • communicatieve en commerciële vaardigheden, zowel mondeling als schriftelijk (schrijven van content voor nieuwsbrieven en webpagina’s/geven van presentaties)
 • een kei in het onderhouden van relaties
 • affiniteit met technologie
 • resultaatgericht, gestructureerd, gericht op de belangen van de leden en enthousiasmerend.

FHI biedt:

Een team met betrokken, deskundige en energieke collega’s. Afwisselend en uitdagend werk in een professionele werkomgeving met ruimte voor eigen initiatieven.
De arbeidsvoorwaarden zijn in overeenstemming met de inhoud van de functie en afhankelijk van jouw ervaring en opleiding. Het startsalaris in deze functie bedraagt € 2.800,- (bruto per maand/o.b.v. een werkweek van 40 uur).

Over FHI:

FHI het uitvoerend bureau van vijf brancheorganisaties voor technologiebedrijven die in de Nederlandse markt actief zijn als aanbieders van industriële elektronica, industriële automatisering, gebouwautomatisering laboratorium technologie en medische technologie. Tevens voert FHI de secretariaten van diverse verenigingen waaronder MinacNed.
De activiteiten binnen FHI zijn verdeeld over drie aandachtsgebieden: collectieve marketing, belangenbehartiging en individuele dienstverlening. Binnen deze gebieden organiseert FHI onder meer eigen vakbeurzen, events, ledenbijeenkomsten en marktonderzoeken.

Het bureau van FHI met 30 medewerkers is gevestigd in Leusden.
Kijk voor meer informatie over FHI op www.fhi.nl.

Over MinacNed:

MinacNed is branchevereniging voor bedrijven en onderzoeksinstellingen werkzaam in de micro- en nanotechnologie branche. Wij geloven in het belang van dé technologie en samenwerking om economische en maatschappelijke vraagstukken als medische en technische toepassingen, duurzame oplossingen voor energie, voedsel & water en veiligheid te kunnen realiseren en oplossen. Deze ketenbrede en internationale samenwerkingen resulteren in meerwaarde voor mens en maatschappij. MinacNed biedt een netwerk, organiseert kennisbijeenkomsten en een internationale conferentie.

Meer informatie of solliciteren?

Heb jij interesse? Dan ontvangen wij graag voor 25 januari 2020 jouw motivatie en CV ter attentie van Marina van den Berg, HRM (marina@fhi.nl).

Voor inhoudelijke vragen over deze functie kun je contact opnemen met Nynke Minnema of Marina van den Berg; telefoon 033 465 7507 of via marina@fhi.nl.