Werken bij FHI

FHI heeft op dit moment drie vacature:

 

 


Ben jij sterk in marketing en organiseren? Spreekt technologie jou aan?

Dan zijn wij op zoek naar jou!

 

Voor de branche Gebouw Automatisering zoekt FHI op korte termijn een enthousiaste

 

Senior projectmanager (36 – 40 uur)

 

De branche Gebouw Automatisering richt zich op de collectieve marketing: het bijeenbrengen van leden en hun (potentiële) klanten.

Dit doen we op verschillende manieren; onder andere door webinars, online bijeenkomsten, content op de site, nieuwsbrieven en de organisatie van (hybride) evenementen en (kennis)bijeenkomsten.

Dit ga jij doen:

Je organiseert events, bijeenkomsten en seminars van begin tot eind zowel online als fysiek/hybride. Als een regisseur ga jij te werk. Zo zet je het projectplan op en werf je exposanten, bezoekers en sprekers. Op het moment suprême zorg jij dat alles perfect verloopt.

Jij houdt de leden, exposanten en bezoekers up to date van alles wat we doen door het schrijven van (inhoudelijke) artikelen voor nieuwsbrieven, websites en zakelijke sociale media. Alle activiteiten zijn dan ook projectmatig opgezet.

Om snel te kunnen schakelen zit je aan tafel met het bestuur en de leden, leg je de besluiten en acties vast en voert ze uit. Daarnaast ondersteun je bij de algemene brancheactiviteiten.

Als een spin in het web vind je het leuk om veel contact te hebben met onze bestaande leden en relaties. Daarnaast zal jij van nature jouw netwerk gaan vergroten.

Dit ben jij:

 • afgeronde opleiding op HBO-niveau (bijvoorbeeld (online) marketing, communicatie of eventmanagement)
 • vijf jaar relevante werkervaring in een (commerciële) marketingfunctie
 • je bent een proactief organisatie- en coördinatietalent dat zelfstandig werkt
 • en een kei in het onderhouden van relaties
 • je handelt proactief en durft beslissingen te nemen. Je werkt doelgericht en gestructureerd
 • je bent resultaatgericht, gestructureerd, gericht op de belangen van de leden en enthousiasmerend
 • je kunt prioriteiten stellen in een hectische omgeving
 • je hebt ervaring met en vindt het leuk om (online) teksten te schrijven en teksten te redigeren
 • social media (voor zakelijk gebruik) kent voor jou geen geheimen, je weet je weg te vinden en maakt daar optimaal gebruik van
 • je hebt affiniteit met en enthousiasme voor technologie
 • kennis van/ervaring met HubSpot is een pre.

FHI biedt:

Een jong team met betrokken, deskundige en energieke collega’s. Afwisselend en uitdagend werk in een professionele werkomgeving met ruimte voor eigen initiatieven en doorgroeimogelijkheden.

De arbeidsvoorwaarden zijn in overeenstemming met de inhoud van de functie en afhankelijk van jouw ervaring en opleiding.

Over FHI:

FHI is het uitvoerend bureau van vijf brancheorganisaties voor technologiebedrijven die in de Nederlandse markt actief zijn als aanbieders van industriële elektronica, industriële automatisering, gebouw automatisering, laboratorium technologie en medische technologie.
De activiteiten binnen FHI zijn verdeeld over drie aandachtsgebieden: collectieve marketing, belangenbehartiging en individuele dienstverlening. Binnen deze gebieden organiseert FHI onder meer eigen vakbeurzen, events, ledenbijeenkomsten en marktonderzoeken.
Het bureau van FHI met 28 medewerkers is gevestigd in Leusden.
Kijk voor meer informatie over FHI op www.fhi.nl / https://fhi.nl/gebouwautomatisering

Meer informatie of solliciteren?

Heb jij interesse?
FHI heeft de W&S-procedure uit handen gegeven aan Dorien de Jong – Costerman Boodt, senior recruiter, I-recruiting B.V., 0318 651535 / 06 50822821 | dorien@internetwerving.nl.

Voor verdere inhoudelijke vragen over deze functie neem je contact op met Paul Petersen (p.petersen@fhi.nl) of Marina van den Berg (HRM; m.van.den.berg@fhi.nl); telefoon 033 465 7507.

 

 


 

Ben jij een echte ‘beurstijger’ en een ster in organiseren?

Dan hebben wij een superleuke baan voor jou!!

 

Voor ons beurzenteam zoekt FHI een enthousiaste 

 

Projectmanager Beurzen (32 – 36 uur)

 

voor de organisatie van projecten binnen de (B2B) technologische vakbeurs World of Technology & Science (www.wots.nl), Electronics & Applications (E&A) (www.eabeurs.nl) en LabNL (www.labnl.nl).

 

Dit betekent dat jij:

 • mede en zelfstandig beursprojecten organiseert (o.a. opzetten projectplan, communicatieplan, werven van exposanten, bezoeker en sprekers), waarbij je samenwerkt met de beurscommissieleden en projectteamleden. Voorbeelden van beursprojecten zijn het organiseren van een kick-off voor exposanten of een exposantenpaviljoen op de beursvloer
 • leden, exposanten en bezoekers van informatie voorziet (o.a. door het schrijven van content voor nieuwsbrieven, social media en websites)
 • de beursplattegrond indeelt (WoTS: 500 exposanten, E&A en LabNL: 180 exposanten) in overleg met het projectteam
 • aanspreekpunt bent voor de leveranciers van de beurzen (afspraken vastleggen, uitvoeren en coördineren)
 • projecten van begin tot eind plant en uitvoert
 • projectplannen en budgetten opstelt en bewaakt
 • kansen en ontwikkelingen signaleert in de markt voor activiteiten op de beursvloer.

 

Wie zoeken we?
Je bent een professional in jouw vakgebied. Projecten van A tot Z plannen en organiseren is jou op het lijf geschreven. Je werkt accuraat en resultaatgericht en bent proactief aanwezig. Je bent commercieel slagvaardig en toont initiatief en creativiteit. Vanzelfsprekend ben je klantgericht en communicatief vaardig. Je blijft effectief en flexibel – ook onder hoge werkdruk – waarbij je daadkrachtig handelt en beslissingen durft te nemen.

Daarnaast heb je:

 • een afgeronde opleiding op MBO-4-niveau (bijvoorbeeld communicatie of marketing)
 • drie à vier jaar relevante ervaring
 • ervaring met Expodoc, WordPress en HubSpot
 • affiniteit met en enthousiasme voor technologie en verenigingswerk.

 

Wij bieden:

Afwisselend en uitdagend werk in een professionele werkomgeving met een jong team en met ruimte voor eigen initiatieven. De arbeidsvoorwaarden zijn in overeenstemming met de zwaarte van de functie en afhankelijk van opleiding en ervaring.

 

Over FHI:

FHI, federatie van technologiebranches, is het uitvoerend bureau van vijf brancheorganisaties voor technologiebedrijven die actief zijn als aanbieders van industriële elektronica, gebouw automatisering, industriële automatisering, laboratorium technologie en medische technologie.

De activiteiten van FHI zijn verdeeld over drie aandachtsgebieden: collectieve marketing, belangenbehartiging en individuele dienstverlening. Binnen deze gebieden organiseert FHI onder meer eigen vakbeurzen, events, ledenbijeenkomsten en marktonderzoeken. Het bureau van FHI is gevestigd in Leusden.

Voor vragen over deze functie kun je contact opnemen met Marina van den Berg (marina@fhi.nl) of Linda Bos (Linda.bos@fhi.nl), telefoon: 033 465 7507.
Kijk voor meer informatie over FHI op www.fhi.nl.

 


 

Is schrijven jouw passie?
Dan heeft FHI dé job voor jou!

 

FHI, federatie van technologiebranches biedt haar leden een online platform aan waarmee de leden beter gevonden kunnen worden door hun klanten. Het platform bestaat uit diverse websites en is opgezet in een WordPress-omgeving. In dit platform kunnen FHI leden zich  online profileren met o.a. een eigen bedrijfsprofiel en zelf content plaatsen op fhi.nl en gekoppelde beurzen- en eventsites.

Ter uitbreiding van het team van de branche Industriële Elektronica zoekt FHI op korte termijn een enthousiaste 

 

Content Marketeer (36 – 40 uur)

 

Jouw uitdaging?

Het vergroten van de online zicht- en vindbaarheid van de diensten en leden van de FHI branche Industriële elektronica (ruim 200 leden) en gerelateerde beurzen/events via content.

Functieomschrijving:

 • proactief ontwikkelen, schrijven, redigeren en publiceren van doelgroepgerichte en onderscheidende web- en nieuwsbriefteksten voor het FHI–netwerk en onze events en beurzen
 • aanbieden van op maat gemaakte content voor leden (contentservice)
 • lidbedrijven overtuigen van de voordelen van een gevuld ledenprofiel en het geregeld plaatsen van nieuws op fhi.nl en/of events- en beurzen websites
 • filteren en toepassen van voor het FHI-netwerk relevante informatie (tekst en beeld)
 • media- en communicatieplanning opstellen en uitvoeren
 • adviseren en ondersteunen van collega’s op het gebied van het opstellen van teksten en het online vermarkten.

Jouw profiel:

Je hebt 2 tot 3 jaar ervaring in het schrijven en redigeren, en weet als geen ander hoe online media werkt; je snapt wat content doet, begrijpt SEO en beseft dat beelden soms meer zeggen dan woorden. Je bent in staat om technische teksten om te zetten naar een leesbaar geheel en weet hoe je met content Google Analytics positief kunt beïnvloeden. Ook ben je sociaal ingesteld en dus graag in contact met onze leden voor online ondersteuning en het schrijven van op maat gemaakte content.

Daarnaast heb je:

 • een relevante opleiding (bijvoorbeeld journalistiek, contentmarketing) op in ieder geval Hbo-niveau afgerond
 • kennis en gevoel voor online media
 • een perfecte beheersing van de Nederlandse taal (spreken en schrijven)
 • kennis van WordPress en Social Media
 • enthousiasme voor technologie is een pré.

Je bent:

 • kritisch, met oog voor detail
 • innovatief, creatief, zelfstandig, doortastend en nieuwsgierig
 • sociaal, collegiaal en klantgericht
 • handig met het maken van foto’s en eenvoudige filmpjes
 • vindt het leuk content en SEO te blijven testen, verrijken en optimaliseren, het kan altijd beter!

Wij bieden:

Afwisselend en uitdagend werk in een professionele werkomgeving met een jong team en met veel ruimte voor eigen initiatieven.
De arbeidsvoorwaarden zijn in overeenstemming met de inhoud van de functie en afhankelijk van jouw ervaring en opleiding.
Het startsalaris voor deze functie ligt tussen de 2.600–3.000 euro bruto per maand o.b.v. 40 uur.

Informatie:

Kijk voor meer informatie over FHI op www.fhi.nl en voor de branche Industriële Elektronica op https://fhi.nl/industriele-elektronica/.
Voor vragen over deze functie kun je contact opnemen met Marina van den Berg, HRM (marina@fhi.nl) of
Marc Berkouwer (marc@fhi.nl), branchemanager Industriële Elektronica, telefoon: (033) 465 7507.

Over FHI:

FHI, federatie van technologiebranches, is het uitvoerend bureau van vijf brancheorganisaties voor technologiebedrijven die in de Nederlandse markt actief zijn als aanbieders van industriële elektronica, gebouwautomatisering, industriële automatisering, laboratorium technologie en medische technologie. Deze vijf branches hebben gezamenlijk ruim 800 leden.
De activiteiten binnen FHI zijn verdeeld over drie aandachtsgebieden: collectieve marketing, belangenbehartiging en individuele dienstverlening. Binnen deze gebieden organiseert FHI onder meer eigen vakbeurzen, events, ledenbijeenkomsten en marktonderzoeken.