Werken bij FHI

 

FHI, federatie van technologiebranches heeft op dit moment de volgende vacture:

FHI heeft het recruitmentproces uitbesteed aan I-recruiting B.V. Dat betekent dat het eerste telefonische contact met I-recruiting zal zijn. Indien je in het functieprofiel past, wordt jouw CV (inclusief gespreksverslag) doorgestuurd naar FHI, waarna FHI je eventueel uitnodigt voor een kennismakingsgesprek. 
Bij de juiste match treed je rechtstreeks in dienst bij FHI.

Geïnteresseerd?

Je kunt jouw motivatie en cv richten aan Dorien de Jong, emailadres dorien@internetwerving.nl.

Heb je vragen over de vacature? Neem dan gerust contact met Dorien op!

 


 

Vind jij het leuk om ons ‘visitekaartje’ te zijn? Laat snel iets van je horen!

FHI zoekt per 1 september a.s. een professionele en enthousiaste

Receptionist(e)/junior secretaresse m/v (fulltime)

Ben jij een daadkrachtig persoon met een prettige telefoonstem, vind je het leuk om bezoekers vriendelijk te woord te staan, en heb je plezier in het ondersteunen van je collega’s bij secretariële/administratieve werkzaamheden? Dan hebben wij bij FHI voor jou een leuke baan. Wij zoeken voor ons kantoor in Leusden een vriendelijke receptioniste / junior secretaresse met goede contactuele eigenschappen.

Dit betekent dat jij:

het visitekaartje bent van onze onderneming. Je bent het eerste contact met onze leden en relaties en verwijst hen door naar de juiste collega. Daarnaast ondersteun je collega’s met administratieve werkzaamheden en ben je backup bij facilitaire zaken en catering. Samen met je collega’s zorg je voor een maximale klanttevredenheid en dienstverlening. Klantvriendelijk en gastvrij zijn, is voor jou een vanzelfsprekendheid.

Wie zoeken we?
Een enthousiaste en energieke collega met een opleiding op mbo-niveau die circa twee jaar werkervaring heeft in een soortgelijke functie en woonachtig is in de directe omgeving van Leusden.
Ben jij minimaal 36 uur per week beschikbaar, heb je goede communicatieve vaardigheden en de passie om onze leden en relaties zo optimaal mogelijk te woord te staan? Dan nodigen wij jou graag uit om te solliciteren.

Wij bieden:

Afwisselend en uitdagend werk in een professionele werkomgeving met een jong team en met ruimte voor eigen initiatieven. De arbeidsvoorwaarden zijn in overeenstemming met de zwaarte van de functie en afhankelijk van opleiding en ervaring (salarisschaal bruto € 1.806,- tot € 2.579,- per maand o.b.v. 40 uur).

Over FHI:

FHI, federatie van technologiebranches, is het uitvoerend bureau van vijf branche-organisaties voor technologiebedrijven die actief zijn als aanbieders van industriële elektronica, gebouw automatisering, industriële automatisering, laboratorium technologie en medische technologie.

De activiteiten van FHI zijn verdeeld over drie aandachtsgebieden: collectieve marketing, belangenbehartiging en individuele dienstverlening. Binnen deze gebieden organiseert FHI onder meer eigen vakbeurzen, events, ledenbijeenkomsten en marktonderzoeken.

Voor vragen over deze functie kun je contact opnemen met Marina van den Berg, telefoon: 033 465 7507. Kijk voor meer informatie over FHI op www.fhi.nl.

Direct solliciteren? Stuur je cv met motivatie naar Marina van den Berg: marina@fhi.nl