Werken bij FHI

FHI heeft op dit moment drie vacatures:

 

 


 

Ben jij een ster in het van A tot Z organiseren van (online) beursprojecten en ben jij de (inhoudelijke) verbinder die schakelt tussen verschillende marktsegmenten? Reageer dan nu!

Voor ons beurzenteam zoekt FHI een enthousiaste

 

Senior Projectmanager Beurzen (32-36 uur)

 

voor de organisatie van projecten binnen de binnen de (B2B) technologische vakbeurs World of Technology & Science (www.wots.nl), en Electronics & Applications (E&A) (www.eabeurs.nl), die beide eens in de twee jaar plaatsvinden.

Dit betekent dat jij:

 • (mede en zelfstandig) (online) beursprojecten en seminars binnen het platform WoTS organiseert (o.a. opzetten projectplan, werven van exposanten, bezoekers, sprekers), waarbij je samenwerkt met de beurscommissieleden en projectteamleden
 • vergaderingen met exposanten voorbereidt en leidt
 • projecten van begin tot eind plant en uitvoert
 • projectplannen en budgetten opstelt en bewaakt
 • kansen en ontwikkelingen signaleert in de markt voor activiteiten op de beursvloer
 • informatievoorziening naar leden, exposanten, bezoekers verzorgt (o.a. door het schrijven van content voor nieuwsbrieven, social media en websites)
 • het netwerk van leden en relaties onderhoudt en uitbreidt.

 

Wie zoeken we?
Je bent een professional in jouw vakgebied. Je werkt resultaatgericht en bent proactief aanwezig. Je vindt het een mooie uitdaging om van zowel fysieke als online projecten een succes te maken. Je bent commercieel slagvaardig en een echte relatiebeheerder/-bouwer. Je hebt technische knowhow (of sterke affiniteit hiermee) en je bent vanzelfsprekend klantgericht. Daarnaast blijf je effectief – ook onder hoge werkdruk – waarbij je proactief handelt en beslissingen durft te nemen.

Daarnaast heb je:

 • een afgeronde opleiding op HBO/WO-niveau (zoals technische bedrijfskunde, marketing, commerciële economie)
 • ruime ervaring met het organiseren van webinars, en het zakelijk inzetten van social media, online marketing, online-platforms, etc.
 • affiniteit met technologie
 • een flexibel, zelfstandig opererend organisatie- en coördinatietalent met aantoonbare ervaring
 • communicatieve en commerciële vaardigheden, zowel mondeling als schriftelijk
 • een groot besef van verantwoordelijkheid
 • resultaatgericht, gestructureerd, gericht op de belangen van de leden en enthousiasmerend.

 

Wij bieden:

Afwisselend en uitdagend werk in een professionele werkomgeving met een jong team en met ruimte voor eigen initiatieven. De arbeidsvoorwaarden zijn in overeenstemming met de zwaarte van de functie en afhankelijk van opleiding en ervaring.

 

Over FHI:

FHI, federatie van technologiebranches, is het uitvoerend bureau van vijf branche-organisaties voor technologiebedrijven die actief zijn als aanbieders van industriële elektronica, gebouw automatisering, industriële automatisering, laboratorium technologie en medische technologie.

De activiteiten van FHI zijn verdeeld over drie aandachtsgebieden: collectieve marketing, belangenbehartiging en individuele dienstverlening. Binnen deze gebieden organiseert FHI onder meer eigen vakbeurzen, events, ledenbijeenkomsten en marktonderzoeken. Het bureau van FHI is gevestigd in Leusden.

Voor vragen over deze functie kun je contact opnemen met Marina van den Berg (marina@fhi.nl) of Linda Bos (Linda.bos@fhi.nl), telefoon: 033 465 7507.  Kijk voor meer informatie over FHI op www.fhi.nl.

 


 

Ben jij sterk in marketing en organiseren? Spreekt technologie jou aan?

Dan zijn wij op zoek naar jou!

 

Voor de branche Gebouw Automatisering zoekt FHI op korte termijn een enthousiaste

 

Senior projectmanager (36 – 40 uur)

 

De branche Gebouw Automatisering richt zich op de collectieve marketing: het bijeenbrengen van leden en hun (potentiële) klanten.

Dit doen we op verschillende manieren; onder andere door webinars, online bijeenkomsten, content op de site, nieuwsbrieven en de organisatie van (hybride) evenementen en (kennis)bijeenkomsten.

Dit ga jij doen:

Je organiseert events, bijeenkomsten en seminars van begin tot eind zowel online als fysiek/hybride. Als een regisseur ga jij te werk. Zo zet je het projectplan op en werf je exposanten, bezoekers en sprekers. Op het moment suprême zorg jij dat alles perfect verloopt.

Jij houdt de leden, exposanten en bezoekers up to date van alles wat we doen door het schrijven van (inhoudelijke) artikelen voor nieuwsbrieven, websites en zakelijke sociale media. Alle activiteiten zijn dan ook projectmatig opgezet.

Om snel te kunnen schakelen zit je aan tafel met het bestuur en de leden, leg je de besluiten en acties vast en voert ze uit. Daarnaast ondersteun je bij de algemene brancheactiviteiten.

Als een spin in het web vind je het leuk om veel contact te hebben met onze bestaande leden en relaties. Daarnaast zal jij van nature jouw netwerk gaan vergroten.

Dit ben jij:

 • afgeronde opleiding op HBO-niveau (bijvoorbeeld (online) marketing, communicatie of eventmanagement)
 • vijf jaar relevante werkervaring in een (commerciële) marketingfunctie
 • je bent een proactief organisatie- en coördinatietalent dat zelfstandig werkt
 • en een kei in het onderhouden van relaties
 • je handelt proactief en durft beslissingen te nemen. Je werkt doelgericht en gestructureerd
 • je bent resultaatgericht, gestructureerd, gericht op de belangen van de leden en enthousiasmerend
 • je kunt prioriteiten stellen in een hectische omgeving
 • je hebt ervaring met en vindt het leuk om (online) teksten te schrijven en teksten te redigeren
 • social media (voor zakelijk gebruik) kent voor jou geen geheimen, je weet je weg te vinden en maakt daar optimaal gebruik van
 • je hebt affiniteit met en enthousiasme voor technologie
 • kennis van/ervaring met HubSpot is een pre.

FHI biedt:

Een jong team met betrokken, deskundige en energieke collega’s. Afwisselend en uitdagend werk in een professionele werkomgeving met ruimte voor eigen initiatieven en doorgroeimogelijkheden.

De arbeidsvoorwaarden zijn in overeenstemming met de inhoud van de functie en afhankelijk van jouw ervaring en opleiding.

Over FHI:

FHI is het uitvoerend bureau van vijf brancheorganisaties voor technologiebedrijven die in de Nederlandse markt actief zijn als aanbieders van industriële elektronica, industriële automatisering, gebouw automatisering, laboratorium technologie en medische technologie.
De activiteiten binnen FHI zijn verdeeld over drie aandachtsgebieden: collectieve marketing, belangenbehartiging en individuele dienstverlening. Binnen deze gebieden organiseert FHI onder meer eigen vakbeurzen, events, ledenbijeenkomsten en marktonderzoeken.
Het bureau van FHI met 28 medewerkers is gevestigd in Leusden.
Kijk voor meer informatie over FHI op www.fhi.nl / https://fhi.nl/gebouwautomatisering

Meer informatie of solliciteren?

Heb jij interesse? Dan ontvangen wij graag z.s.m. jouw motivatie en cv ter attentie van Marina van den Berg.

Voor vragen over deze functie neem je contact op met Paul Petersen (p.petersen@fhi.nl) of Marina van den Berg (HRM; m.van.den.berg@fhi.nl); telefoon 033 465 7507.