FHI-netwerkbijeenkomsten

Interactie tussen branches

Door het aanbieden van activiteiten tussen de branches wordt leden meerwaarde van het lidmaatschap geboden. Wij brengen bedrijven uit verschillende FHI-branches bij elkaar en stimuleren de samenwerking. Zo ontstaan er nieuwe netwerken en nieuwe kansen.

Met enige regelmaat brengen we groepen FHI leden met elkaar in contact over uiteenlopende onderwerpen. De eerst volgende keer staat de volgende vraag centraal die ons vanuit meerdere leden heeft bereikt:

“Digitalisering van gebouwen biedt de leden van de FHI-branche Gebouw Automatisering grote kansen om competitief te blijven in een mondiale concurrentiestrijd. De groeiende vraag naar steeds slimmer wordende Internet of Things toepassingen stelt bedrijven echter tegelijkertijd voor de uitdaging om tijdig in te springen op deze trend om niet achter te raken bij de concurrentie. Waar moet men beginnen met IoT? En hoe gaan we verder?”

Voor de netwerkbijeenkomsten worden bedrijven benaderd om samen het antwoord te vinden op de vragen die spelen. Wij streven naar een evenwichtige samenstelling.
Wilt u ook aanwezig zijn bij deze of een andere netwerkbijeenkomst ‘Interactie tussen branches’?
Wilt u een businesscase voorleggen om de interactie tussen de branches aan te gaan?
Neem dan contact op met Leonie van der Smeede.

Klik hier om te zien wanneer de eerstvolgende netwerkbijeenkomst wordt georganiseerd.