Denk mee over de route naar Autonomous Operations


Een unieke kans om de toekomst van industriële automatisering te verkennen en mee vorm te geven!

Dinsdag 7 november, FHI Leusden

 

Op dinsdag 7 november organiseren FHI Industriele Automatisering en WIB – de gebruikersvereniging voor procesinstrumentatie & -automatisering – gezamenlijk een interactieve sessie over Autonomous Operations.

Waarom je dit niet wilt missen?
In een tijdperk van snelle digitalisering en groeiende behoefte aan autonomie in de industrie, biedt deze sessie concrete handvatten om die visie te realiseren.
Vertrekpunt van de werkgroep sessie op 7 november is de Autonomous Operations Matrix die de WIB in samenwerking met Namur ontwikkeld heeft. Deze matrix helpt je om helder te krijgen welke stappen en middelen nodig zijn het pad naar volledige autonomie.

In de ochtend zal de WIB de achtergrond en opzet van de matrix toelichten. In de middag gaan we uiteen in drie werkgroepen op dieper in te gaan op de technische vraagstukken op een aantal deelonderwerpen. Om zo de ambities en uitdagingen te matchen met realistische oplossingen, en te leren van de experts én van elkaar.


Programma Autonomous Operations – FHI & WIB

Dinsdag 7 november, FHI Leusderend 12, Leusden

10.30: Ontvangst met koffie/thee
11.00:  Welkom en introductie
11.15:   Presentatie WIB Autonomous Operations matrix
12.30:  Lunch
13.15:  Werkgroep sessies in 3 groepen:

1. Asset Management:
deelonderwerpen: Digital available asset information for maintenance
Asset interface to process

2. Process Management:
deelonderwerpen: Asset integration
Process Modelling & Digital Twin

3. Production Management: deelonderwerpen
deelonderwerpen: Integration of autonomous plants in site cluster
Track & Trace

14.45:  Terugkoppeling vanuit de werkgroepen
15.30:  Afsluiting en borrel

Doelgroep
Vanuit FHI Industriële Automatisering is deze bijeenkomst met name interessant voor leveranciers en system integrators die werkzaam zijn binnen de procesindustrie, met een focus op productontwikkeling, research & development en business development. Voel je vrij deze uitnodiging eventueel door te sturen naar een collega.


Meld je nu aan

Aanmelden voor de werkgroep sessie van 7 november kan via het online aanmeldformulier. Hierop kun je ook aangeven aan welke werkgroep je deelt wilt nemen in de middag.