Marketing

Collectieve marketing is onze kracht, wij focussen op specifieke thema’s en technologie staat altijd centraal.
We organiseren vakbeurzen, events en werkgroep/ clusterbijeenkomsten waar u klanten ontmoet. Daarnaast verzorgen wij marktonderzoeken, faciliteren wij netwerkmomenten en ondersteunen u bij uw online profilering door middel van FHI.nl.


Beurzen & Events

Wij zorgen voor ontmoeting met uw klanten, tijdens een vakbeurs of 1-daags kennis-event.

De vakbeurs World of Technology and Science combineert aanbod uit de industrie, laboratoria, zorg en wetenschap. Met circa 150 exposanten biedt World of Laboratory de nieuwste technologieën, innovaties, oplossingen en tools voor het laboratorium. Een breed aanbod aan bedrijven, gericht op lab inrichting, apparatuur en verbruiksartikelen tot aan analytische en optische instrumenten, chemicaliën, labautomation en life science-oplossingen geven acte de présence.
Electronics & Applications (E&A) is dé beurs voor industriële elektronica in de Benelux. Op deze beurs kunt u de gehele keten ontmoeten, van componenten tot productie en van design services tot vormgeving.

Werkgroep/ clusterbijeenkomsten

Het doel van de werkgroep/ clusterbijeenkomsten is om samen met andere vakgenoten (leden van FHI) in een informele setting de marktontwikkelingen, de toekomst van de markt en de uitdagingen te bespreken. De overleggen worden veelal gekoppeld aan een inspirerende spreker en bij fysieke bijeenkomsten is het netwerkmoment essentieel.


FHI.nl

FHI.nl is een dienst die is opgezet om leden te ondersteunen in het online profileren. Dit online platform bestaat uit fhi.nl en de onderliggendhttps://fhi.nl/app/uploads/sites/69/2020/07/samenwerken.jpge veertig branche- en eventsites.

Duizenden bezoekers weten FHI.nl wekelijks te vinden. Daarmee heeft fhi.nl een uitstekende uitgangspositie in zoekmachines. Leden die gebruikmaken van een bedrijfsprofiel of uitgebreid profiel kunnen direct profiteren van een betere vindbaarheid in zoekmachines. Lees hier de uitleg over hoe fhi.nl u ondersteunt.

Zorg er dus voor dat uw bedrijfsvermelding up-to-date is, of schaal op naar een basis profiel of uitgebreid profiel voor mogelijkheden en exposure.


MarktonderzoekenDiscussie, Sessie, Blanke Man, 3D Model, Geïsoleerd, 3D

De FHI Marktonderzoeken zijn ondergebracht in FHI.nl. FHI voert ten behoeve van haar leden diverse marktonderzoeken uit. Leden hebben er baat bij te weten hoe de markt, waarin zij actief zijn, zich ontwikkelt en welke nieuwe trends er ontstaan. Leden kunnen deze gegevens gebruiken voor hun bedrijfsvoering.


Netwerken

FHI organiseert verschillende netwerkgelegenheden, waaronder het Federatiecongres. Wij faciliteren in Den Haag een ontmoeting tussen u, politici en andere stakeholders rond een actueel thema. Meldt u daarnaast aan voor het jaarlijke FHI-Tournament. Tijdens deze bijeenkomst ontmoet u branchegenoten, wordt kennis uitgewisseld en is er een activiteit.