Matchmaking Groen Licht Vlaanderen en het applicatieplein


Op het LED event in België wordt een nieuwe mogelijkheid geboden. U kunt zich van tevoren aanmelden voor een matchmaking om met andere bedrijven samen te werken rond geconnecteerde verlichting. Het cluster Groen Licht Vlaanderen vzw zal deze matchmaking mogelijk maken. Als u prangende vragen rond geconnecteerde verlichting heeft, een bijzondere dienst in de verlichtingswereld kan aanbieden of een partner zoekt, kunt u zich tot 19 november 2017 melden voor een matchmaking.

Er kunnen ook andere aanleidingen zijn. U wenst bijvoorbeeld een subsidiedossier in te dienen voor een KMO-haalbaarheidsstudie of een KMO- innovatieproject. U heeft nood aan kennis en/of consulting rond de nieuwe verlichtingstechnologieën (draadloos, LiFi, sensoren, optisch ontwerp, quantum dots, UGR, flikker,…). U zoekt een partner met expertise in elektronica, ICT, netwerking, communicatie, protocols, design, ontwerp, productie, marketing,…

E-mail FHI om uw aan te melden en stel uw vraag. Wij zorgen voor een match en brengen u hiervan persoonlijk en tijdig op de hoogte. U krijgt dan een tafel en tijdslot toegewezen waarbij u gedurende 20 minuten in overleg kan gaan met de u toegewezen gesprekspartner.

Het aantal matches is beperkt en loopt samen met de parallelle lezingen van de studiedag (maximaal 18 matches). Wacht dus niet te lang om in te schrijven en geef de momenten op die voor u geschikt zijn. Van 10.00 tot 15.35 uur kunnen de matches gemaakt worden en wij zullen proberen zoveel mogelijk verzoeken te honoreren.

Voor vragen kunt u contact opnemen met Groen Licht Vlaanderen.

Op de site kunt u zich ook aanmelden voor een gratis bezoek.