Next week: IoT / LoRa spektakel in Jaarbeurs


2.000 LoRa beursgadgets (live geproduceerd), bomvolle IoT seminars en iedere middag een open LoRa Hackathon, neem je laptop mee! Veel van de 170 exposanten informeren bezoekers over de laatste technologieën, testapparatuur, componenten en (security) software om een connectie te maken. The Things Network zorgt in de Jaarbeurs voor een LoRa netwerk en laat tegelijkertijd ook door de TU Delft onderzoeken hoe het netwerk zich gedraagt als er 700 devices tegelijk actief zijn… Mis dit spektakel niet!

Natuurlijk komt u als bezoeker ook alles te weten over NB-IOT, Sigfox en alle andere IoT standaarden maar met de beursgadget KISS LoRa, krijgt LoRa uiteraard veel aandacht. Dit beursgadget is ontwikkeld door Gepro-Electronics in nauwe samenwerking met The Things Network. Het idee is om de bezoeker te laten ervaren hoe makkelijk het is een device te maken en daarna te koppelen aan de cloud en de resultaten te zien. Dit zullen bezoekers ervaren met de beursgadget of ’s middag in de Hackathon.

Bezoekers die het geluk hebben gehad om de gadget KISS LoRa te reserveren wordt aangeraden om op voorhand alvast een Things Network account aan te maken. Maak hier uw account aan. Het personaliseren van de gadget (uitlezen van de gegevens) zal dan op de beurs mogelijk zijn en makkelijk verlopen.

Aanmelden voor de Hackathon of de IoT seminars is nog steeds mogelijk.