Ontmoeten, beleven en vieren op de kennismarkt


De ongeveer 600 gasten zullen zich volgende week niet vervelen. Naast de 32 lezingen is er op de kennismarkt veel te zien en te beleven. 62 exposanten zorgen ervoor dat bezoekers in een dag alle innovaties te zien krijgen. Door het open karakter van het event is het voor de bezoekers gemakkelijk de innovaties van dichtbij te bekijken. Daarnaast is het ook de plaats om vakgenoten te zien, te spreken en ervaringen uit te wisselen. Om de tiende editie van dit succesvolle evenement te vieren is er een bruin cafe waar bezoekers tijdens de dag rustig kunnen zitten maar waar het event feestelijk wordt afgesloten.

Van 16.00 uur tot 18.00 uur is er een feestelijke borrel in het bruin cafe. Een dj met saxofonist zorgt voor de muzikale ondersteuning. Het bijkomende voordeel is dat de bezoekers na de files naar huis gaan.

In 2007 werd de eerste editie van het IT Room Infra Event georganiseerd in Cinemec Ede. Via Eindhoven en Rotterdam is het event uiteindelijk in Den Bosch beland. In congrescentrum 1931 is een perfecte ruimte gevonden voor de bezoekers en exposanten. Want dit aantal is door de jaren heen flink gestegen.

Hoe de markt en het event er over 10 jaar uitzien blijft gissen maar door de grote interesse dit jaar is de markt verzekerd dat de komende paar jaar IT Room Infra er zeker nog zal zijn.

Tot volgende week.

Meld u hier aan voor een bezoek