Terugblik PLOT conferentie 2020

Terugblik PLOT conferentie 2020 Door: FHI, Federatie van Technologie Branches

Op 24 november vond de PLOT conferentie digitaal plaats. We kunnen terugkijken op een succesvol event, waarbij de technische kennisoverdracht vanuit de exposanten en keynote sprekers erg gewaardeerd werd door de kijkers. Dit enthousiasme was terug te zien in het aantal vragen en de dankwoorden van de kijkers achteraf.

Tijdens de PLOT conferentie vonden 6 lezingen plaats. De 4 exposanten verzorgden hiervan 4 presentaties. Deze werden aangevuld door een tweetal plenaire sprekers.

De dag werd begonnen met een presentatie van Gerben Bartels van Akron. Hij vertelde over ED Shaker tests. Kees Winkel van Weiss Technik nam het publiek vervolgens mee in het beantwoorden van de vraag "hoe groen is uw klimaat simulatie test?". Het ochtendprogramma werd afgesloten door Wieland Brückner van Delphin Technology die namens CN Rood de toegevoegde waarde van lokale dataloggers belichtte.

Na de middagpauze was het woord aan Jorrit Hillaert van Rycobel met een presentatie over desinfectie met UV-C licht. Kuno Dijkhuis van Elastomer Research Testing ging in op de versnelde veroudering van rubber. Het event werd afgesloten door Marc van Woensel met een presentatie over de invloed van tijd op de veroudering van metalen.

Gedurende de PLOT conferentie bezochten bijna 200 kijkers het event, verdeeld over de diverse sessies. Vanuit de FHI-studio werd live geschakeld naar sprekers vanaf verschillende locaties in Nederland, Duitsland, België en Engeland.

Wilt u de presentaties terugkijken?

Alle presentaties zijn opgenomen tijdens het event en kunt u terugzien via onderstaande button. Heeft u tijdens het kijken vragen over de presentatie? Dan kunt u uw vraag stellen aan de spreker.

Terug naar de homepage