Training Adviserend Verkopen


Ben jij een gedreven sales professional in de technologiebranche met minimaal 2 jaar werkervaring? Lees dan verder.

Aanmelden

Maak deel uit van deze inspirerende reis en investeer in je eigen ontwikkeling. Meld je nu aan voor de 5-daagse Training Adviserend Verkopen en ontdek samen met ervaren professionals de kracht van motivatie en groei binnen het vakgebied.

Programma en Structuur

Ontdek de Kracht van Individuele Groei

Welkom bij onze 5-daagse training verdeeld over 3 modules, ontworpen om jouw persoonlijke en professionele ontwikkeling te stimuleren. Voordat de reis begint, plannen we een persoonlijk telefonisch intakegesprek met onze ervaren trainer, Ben Poelman. Waarom deze stap? Dit doen we om samen te bepalen welke specifieke thema’s voor jou van belang zijn. Door inzicht te krijgen in jouw behoeften en doelen, kunnen we de training naadloos op jou afstemmen.

Waarom Voorbereidingsopdrachten?

Voorafgaand aan de training ontvang je twee voorbereidingsopdrachten om het maximale uit jouw leertraject te halen. Eerst een persoonlijk effectplan, ontworpen om bewustzijn te creëren over jouw krachten en valkuilen. Vervolgens duiken we in het DISC-profiel om inzicht te verkrijgen in jouw gedrag, huidige prestaties en groeikansen. Deze stappen zijn essentieel om de training te optimaliseren en jouw persoonlijke ontwikkeling te stimuleren.

Bespreekbare Behoeften

In een training op maat is het cruciaal dat het programma volledig is afgestemd op jou als individu. Dit zorgt ervoor dat we diepgaande inzichten kunnen bieden, waarbij we rekening houden met jouw specifieke wensen en doelstellingen. Klaar om de kracht van individuele groei te ervaren? Neem de leiding over jouw professionele pad en ontwikkel jezelf op maat tijdens deze training.

Past de training Adviserend Verkopen bij mij?

Wil je vrijblijvend kennismaken met deze training? Meld je aan voor het Online webinar. Tijdens deze online sessie – georganiseerd door de trainer ben Poelman – kan je in een half uur de inhoud van de training ervaren en ontdekken of de training goed bij jou en je leervraag past. Het webinar vindt plaats op dinsdag 23 april 2024 om 13:00 uur.

Komt het webinar je niet uit of wil je direct antwoord op je vraag? Mail dan naar: sandra.adriaans@fhi.nl.

Aanmelden

Duur

De training bestaat uit 5 fysieke trainingssessies op locatie bij FHI, verdeeld over 4 maanden en een follow-up met alle deelnemers na 6 maanden.

Locatie

FHI in Leusden, Leusderend 12, 3832 RC Leusden.

Startdatum: Maandag 3 juni 2024

Opvolgende datums: maandag 17 juni 2024, dinsdag 18 juni 2024, maandag 24 juni & maandag 2 september 2024.

Samen leren

De groep bestaat uit 9 -12 personen. Wij creëren een veilige leeromgeving waarin je waardevol met elkaar kunt sparren over de inhoud van de training én over jouw werksituatie.

Investering per deelnemer

€ 2.850,-, exclusief BTW. De prijs is inclusief 5 dagen fysieke training, bewijs van deelname, persoonlijk DISC-profiel, lunch, koffie, en een afsluitende borrel. Annulering geeft geen recht op creditering van kosten, wel kan een vervangende deelnemer worden aangemeld.

Voor wie?

Medewerkers met circa 2 à 3 jaar werkervaring, die een commerciële rol vervullen binnen de technologiebranches. Bijvoorbeeld accountmanagers, commercieel binnendienst medewerkers, sales managers, consultants/adviseurs.

Waarom deelnemen?

Als ervaren professional is het een constante zoektocht naar groei en verrijking van je vaardigheden. Deze training biedt jou de gelegenheid om samen met gelijkgestemde vakgenoten je carrière naar nieuwe hoogten te brengen, zonder te verkopen maar door te inspireren.

Wat staat je te wachten?

  • Inspirerende inzichten: Laat je inspireren door waardevolle inzichten van ervaren ISA-trainer Ben Poelman. Ontvouw geavanceerde strategieën die niet alleen je professionele reis verbeteren, maar ook je persoonlijke groei stimuleren.
  • Interactieve sessies: Ontwikkel jezelf door actief deel te nemen. Deze training biedt hands-on ervaringen, waardoor je direct de opgedane kennis in de praktijk kunt brengen.
  • Persoonlijke aandacht: Met een selecte groep deelnemers ontvang je persoonlijke begeleiding, afgestemd op jouw behoeften en doelen, waardoor je de volgende stap in je loopbaan kunt zetten.

Wat levert het op?

  • Persoonlijke groei: Verrijk jezelf als professional door nieuwe inzichten en vaardigheden te verwerven.
  • Carrière potentieel: Open nieuwe deuren en creëer mogelijkheden voor toekomstige groei in je carrière.
  • Netwerkmogelijkheden: Bouw waardevolle relaties op met gelijkgestemde professionals en vergroot je netwerk binnen de branche.

In een training op maat is het cruciaal dat het programma volledig is afgestemd op jou als individu. Dit zorgt ervoor dat we diepgaande inzichten kunnen bieden, waarbij we rekening houden met jouw specifieke wensen en doelstellingen. Klaar om de kracht van individuele groei te ervaren? Neem de leiding over jouw professionele pad en ontwikkel jezelf op maat tijdens deze training.