Analis is B Corp gecertificeerd !

Analis is B Corp gecertificeerd ! Door: Analis bv

Analis is B Corp gecertificeerd !

We zijn verheugd aan te kondigen dat we onlangs het B Corp* certificaat hebben ontvangen. Dit is voor ons een erkenning van onze inzet voor sociale en milieuverantwoordelijkheid. 

Deze certificering, toegekend door de wereldwijde organisatie B Lab, is gebaseerd op 5 pijlers: Bestuur - Werknemers - Klanten -  Maatschappij - Milieu.

Dit zal ons aanmoedigen onze inzet voor het behoud van ons milieu voort te zetten, onze ecologische impact te verminderen en ethische en duurzame relaties met onze partners te blijven opbouwen.

Dit nieuws wilden we graag met jullie delen !

*​ De B Corp-certificering, toegekend door de wereldwijde non-profitorganisatie B Lab, is een erkenning voor bedrijven die voldoen aan de hoogste normen op het gebied van sociale en milieuprestaties, transparantie en verantwoordelijkheid. De certificering beoordeelt bestuur, human resources, milieu-impact, relaties met leveranciers en klanten, evenals de algehele maatschappelijke en wereldwijde impact van de activiteiten van een bedrijf. De B Corp-beweging streeft ernaar een samenleving op te bouwen van leiders, bedrijven en werknemers die hun werk inzetten om een positieve impact te hebben op zowel de planeet als individuen. Leden van B Corp vertegenwoordigen een innovatief bedrijfsmodel, dat winstgevendheid koppelt aan een positieve impact op maatschappij en milieu. Meer details: https://www.bcorporation.net/en-us/certification/