Online kennisweken 2020

Online kennisweken bestaan uit een reeks webinars, rondom een specifiek thema binnen de laboratorium technologie. Kennisoverdracht staat centraal. Dit najaar organiseert FHI een reeks online kennisweken. Deelname is kosteloos na registratie.

Programma

2 t/m 5 november 2020: LabSafety

Veilig werken is in het lab altijd een topprioriteit. Tijdens deze kennisweek vertellen experts over veiligheidsaspecten bij het inrichten van een nieuw laboratorium of uitbreiden van uw huidige lab, omgaan met gevaarlijke stoffen, de factor “gedrag” bij veilig werken en meer.

9 t/m 12 november 2020: Food & Beverage

Tijdens deze online kennisweek komen onderwerpen zoals analyse technieken in de voedingsmiddelenindustrie,  voedselveiligheid en voedselauthenticiteit aan de orde.

23 t/m 26 november 2020: Life Science / COVID-19

Tijdens deze kennisweek besteden we aandacht aan onderwerpen zoals sample workflow en het opschalen van testcapaciteit in verband met COVID-19 testen.

1 t/m 3 december 2020: LabAnalyse

Nieuwe ontwikkelingen op het gebied van high end analyse technieken komen tijdens deze week aan de orde. Wilt u op de hoogte blijven van de oplossingen die de markt u biedt? Volg dan een of meerdere webinars deze week.

 

Aanmelden

U kunt zich nu al aanmelden voor de online kennisweken via onderstaand formulier. Wij houden u dan op de hoogte van de webinars die binnen dat thema gegeven worden. U volgt precies die onderwerpen die voor ú interessant zijn.