Health-RI Conference 2016


Op donderdag 1 december komen verschillende wetenschappers bijeen om kennis te nemen van de veranderende ontwikkeling binnen de gezondheidszorg. Thema’s als; inspraak van de individu, gepersonaliseerde medicatie, preventie van ziekten, verwerking van onderzoeksdata, samenwerking en onderzoeksstructuren in Nederland komen aan bod.

HEALTH-RI Conference
Empowering Personalized Medicine and Health Research

donderdag 1 december 2016 – Theater de Flint te Amersfoort
Tijd: 09:00 -18:00 uur
www.nlhealthresearch.nl

De conferentie is een gezamelijke initiatief van FHI, NFU (federatie universitair medische centra), Health~Holland, FMS (federatie Medisch Specialisten) en de wetenschappelijke partijen BBMRI-NL2.0,ELIXIR-NL, EATRIS-NL en DTL.
De conferentie bundelt de kracht en kennis van alle aanwezigen wetenschappers op gebied van gepersonaliseerde geneeskunde in Nederland door met elkaar in discussie te gaan, dit is terug te zien in de verschillende sessies in het lezingenprogramma. Onderzoeksgroepen van diverse acedemische centra’s en onderzoeksinstellingen zijn vertegenwoordigd, zoals Radboud, UMC Utrecht, UMC Groningen, NKI etc. Momenteel zijn de eerste 90 bezoekers (wetenschappers) al aangemeld.

U kunt met uw firma aanwezig zijn als sponsor / exposant en ontvangt dan voor 2 personen toegang, compleet bezoekersbestand, logo-vermelding en directe contacten. Voor meer informatie en de kosten, klik hier.

Daarnaast kunt u de conferentie bijwonen als bezoeker, u kunt zich registreren via https://fhi.nl/healthresearch/
Voor vragen en / of opmerkingen verwijzen wij u naar Marvin Monrooij (m.monrooij@fhi.nl) of Birgit Albersen (b.albersen@fhi.nl). Zij verzorgen de coordinerende rol.