Aanmeldingen stromen binnen voor het EMC-ESD event

Aanmeldingen stromen binnen voor het EMC-ESD event Door: FHI, Federatie van Technologie Branches

Volgende week woensdag 20 november vindt de tweede editie plaats van het EMC-ESD event. Op dit moment stromen de aanmeldingen binnen. Er zijn nog enkele plekken vrij dus aarzel niet om ook te komen in NH Koningshof te Veldhoven. Wat kunt u deze dag verwachten?

Drie plenaire sprekers met uiteenlopende onderwerpen. We starten de dag met Lexsigma Advocaten die u interactief meenemen in de juridische aansprakelijkheid voor de EMC-richtlijn. U kunt dan bijvoorbeeld denken aan het onderwerp “levensduur” van producten door in opgelegde richtlijn verplichtingen. Aansluitend gaat het Agentschap Telecom in op de EMC-aspecten van PV-installaties. PV-installaties kunnen door onjuiste installatie storingen veroorzaken. Storingen die ertoe kunnen leiden dat apparaten niet meer goed werken. Na deze lezing heeft u tips voor de aanleg van een storingsarme PV-installatie. De dag wordt afgesloten met ASML op het podium over hun EMC-testen. Een uniek kijkje in de “EMC-keuken” van ASML.

Gedurende de dag zijn er natuurlijk ook technisch inhoudelijke lezingen binnen de onderwerpen Vermogenselektronica/EMC in installaties, Elektronica design en EMC-ESD in apparaten en Test en Meten van EMC-ESD. Vergeet u ook zeker niet om het demoplein te bezoeken op de beursvloer waar de diverse presentatoren hun praktijkoplossingen tonen.

Het hele programma vindt u hier. Wilt u bijgepraat worden over de diverse zake rondom EMC en ESD? Klik dan hier voor een kosteloos bezoek.