Een primeur op WoTS 2020: de Green TechAward

Een primeur op WoTS 2020: de Green TechAward Door: FHI, Federatie van Technologie Branches

De TechAward is al jaren een begrip binnen World of Technology & Science en is door uiteenlopende bedrijven trots in ontvangst genomen. De maatschappij en markt hebben de afgelopen twee jaar echter een duidelijk signaal afgegeven; duurzaamheid is een belangrijk thema waar we niet meer om heen kunnen. Dit willen we dan ook aanmoedigen met de Green TechAward. Kunt u aangeven welke aantoonbare bijdrage uw innovatie levert aan duurzaamheid? Schrijf u dan hier in voor de Green TechAward en pak deze primeur!

Inschrijven voor deze Green TechAward kan heel gemakkelijk hier online. De kosten voor deelname zijn € 95,- per inzending. Wordt uw innovatie uitgekozen om te presenteren op de beursvloer? Dan bedragen de totale kosten € 350,-. Klik hier voor de volledige deelnamevoorwaarden

Vanaf vrijdag 1 mei 2020 wordt de online TechAward galerij geopend en is de stemmodule geopend voor bezoekers van de website www.wots.nl. Tot die tijd kunt u hier uw product of dienst onder de aandacht brengen door middel van een omschrijving, afbeelding en eventueel video. Vanzelfsprekend wordt er ook aandacht besteed aan de inzendingen op social media. Deze stemmodule is geopend tot en met 29 augustus 2020. Daarnaast beoordeelt een vakkundige jury de innovaties. Op basis van de bezoekersstemmen en het juryrapport worden de geselecteerden per categorie bepaald. 

De genomineerden mogen hun innovatie op de beursvloer presenteren in een ‘TechAward straat’. Uiteindelijk bepaalt de bezoeker wie de (Green) TechAward onder het toeziend oog van de pers, bezoekers en mede exposanten in ontvangst mag nemen.