Eerste bedrijven bekend voor het FEDA-paviljoen

Eerste bedrijven bekend voor het FEDA-paviljoen Door: FHI, Federatie van Technologie Branches

Tijdens WoTS 2020 zal FEDA zich wederom presenteren op de beursvloer met een paviljoen. Het FEDA-Paviljoen kent een open karakter. Naast de gezamenlijke (catering/ lounge) ruimte bieden de deelnameplaatsen op het paviljoen voldoende ruimte om een eigen uitstraling aan de stand te geven en de eigen diensten en/of producten hier te presenteren.

Onder andere Apex Dynamics B.V., Pneutec B.V. en MA-IT hebben zich al aangemeld aan het paviljoen deel te nemen. Wilt u samen met deze mooie bedrijven op het paviljoen staan tijdens de WoTS? Schrijf u dan nu in!

Als u zich nu inschrijft is het nog mogelijk om een voorkeur uit te spreken voor een locatie op het paviljoen. Wees er dus snel bij, want hoe eerder u inschrijft, hoe groter de kans dat u daadwerkelijk op uw voorkeurslocatie komt te staan.

Vrijdag 14 februari sluit de deadline voor inschrijving voor WoTS 2020. Concreet betekent dit dat alle bedrijven die zich voor deze datum hebben ingeschreven een plek op de conceptplattegrond ontvangen. Dat geldt ook voor het FEDA Paviljoen. Wanneer er voldoende aanmeldingen voor het paviljoen zijn, kunnen we het FEDA Paviljoen op de plattegrond intekenen.

Heeft u interesse in deelname? Neem contact op met Anna van Erp, tel: 033 465 75 07.