Electronics & Applications 2021 heet u van harte welkom in de Jaarbeurs

Electronics & Applications 2021 heet u van harte welkom in de Jaarbeurs Door: FHI federatie van technologiebranches

Electronics & Applications is al jarenlang een begrip in de elektronicawereld van de Benelux. En ook dit jaar opent E&A 2021 haar deuren om u de laatste ontwikkelingen in de elektronicawereld te tonen, aangevuld met een rijkgeschakeerd conferentieprogramma. U kunt zich nu kosteloos registreren. 

De E&A-vakbeurs vindt dit jaar plaats van dinsdag 28 tot en met donderdag 30 september in de Jaarbeurs te Utrecht. Tijdens E&A 2021 kunt u op de beursvloer tal van innovaties bewonderen bij onze exposanten. De Beste soldeerder van de Benelux-competitie en de E&A-parrot beursgadget versterken het beursgevoel tijdens Electronics & Applications. 

Uiteraard staat E&A ook bekend om de mogelijkheid tot netwerken: haal tijdens de beurs uw zakelijke connecties opnieuw aan en kijk samen naar de toekomst. 

Het conferentieprogramma van E&A biedt gedurende drie dagen tal van aansprekende thema’s met een focus op de actualiteit. Zo behandelen diverse topsprekers onderwerpen als medische elektronica, energietransitie en 5G . Bovendien bieden we de lezingen tijdens E&A ook via internet live aan. Mocht u twijfelen over een bezoek, dan kunt u toch de lezingen in de vorm van webinars bekijken. 

Overigens wordt parallel aan E&A en in dezelfde hal van de Jaarbeurs ook de gloednieuwe vakbeurs LabNL georganiseerd. LabNL is DE beurs voor de laboratoriumwereld. Na een registratie kunt u kosteloos ook deze vakbeurs en het conferentieprogramma bezoeken.