Elektronicaketen goed vertegenwoordigd op World of Electronics

Elektronicaketen goed vertegenwoordigd op World of Electronics Door: FHI, Federatie van Technologie Branches

Van 29 september tot en met 2 oktober vindt in vijf hallen van de Jaarbeurs de World of Technology & Science plaats. World of Electronics-exposanten worden ingedeeld in hal 10 of 11, zoals weergegeven op de clusterplattegrond. Op de World of Electronics tonen bedrijven uit de gehele elektronicaketen, van ontwerp tot productie, hun kennis, kunde en noviteiten aan het grote publiek. Daarnaast worden in samenwerking met de exposanten diverse seminars, het Test & Meet paviljoen en natuurlijk de elektronicagadget opgezet. Bent u nog niet ingeschreven als exposant, maar wel voornemens om deel te nemen? Schrijf u dan in voor de deadline van vrijdag 14 februari en ga mee in de conceptbeursplattegrond.  

De vier seminars die momenteel worden opgezet met de exposanten hebben de volgende thema’s: de uitdagingen van IoT, Test & Measurement of the future, Hardware design voor productie en User Interface design. Dit wordt mogelijk nog uitgebreid met twee seminars rondom Test & Meet (productietesten en omgevingstesten). Deze seminars zijn met name gericht op de deelnemers uit het Test & Meet paviljoen.

Het Test & Meet paviljoen is een gezamenlijk collectief waar bedrijven uit de test & meet-sector zich  presenteren. De paviljoendeelnemers bepalen gezamenlijk een thema/boodschap, zodat de bezoeker weet voor welke informatie en vraagstukken hij hier terecht kan. Paviljoendeelnemers boeken een totaalpakket, waarin standbouw, catering en hostess service inbegrepen is. De inschrijvingen voor dit paviljoen worden nu geïnventariseerd en na de deadline van 14 februari worden definitieve keuzes gemaakt voor de grootte en het aantal paviljoens. U kunt uw interesse voor het Test & Meet paviljoen kenbaar maken bij Miranda van Wijk.