In de week van 9 – 13 november 2020 staan tijdens de Food & Beverage online kennisweek de technische ontwikkelingen binnen de procesautomatisering voor de voedingsmiddelenindustrie centraal.

Onderwerpen als Food Safety (Kwaliteitsmanagement, Traceability), Predictive Maintenance (Condition Based Monitoring, Digitalisering van instrumentatie), Overall Equipent Effectiveness (OEE), Energie management / duurzaamheid, Cleaning-in-place, Lot-size-one komen aan bod in deze kennisweek op het gebied van Food & Beverage.

Afgelopen periode is er veel gevraagd van de voedingsindustrie. Naast een optimale inzet van mensen kunnen alleen topprestaties worden behaald als u ook op technisch vlak koploper bent. Door middel van automatisering kan de capaciteit omhoog en zo ook de kwaliteit.

Waar kun je het proces borgen, hoe kom je tot het beste eindresultaat en hoe maken we producten meer klant specifiek? Graag helpen wij u met concrete voorbeelden en specifieke toepassingen op weg.

Klik hier om uzelf als bezoeker aan te melden voor de online kennisweken

FHI, federatie van technologiebranches
en_GBEnglish (UK)