Gadget World of Technology & Science; klaar voor productie

Gadget World of Technology & Science; klaar voor productie Door: FHI, Federatie van Technologie Branches

De gadget voor de WoTS beurs is de ‘WoTS parrot’. De WoTS parrot is een ‘voice recording device' in de vorm van een papegaai met een ingebouwde microfoon die een regel tekst opneemt van een aantal seconden. De ingebouwde microcontroller vervormt deze met behulp van een aantal leuke special effects en speelt de ingesproken tekst af door de ingebouwde luidspreker. Meer dan 20 exposanten werken al enige tijd intensief samen om van dit project weer een groot succes te maken. De ‘parrot’ is na twee omzwervingen (beurzen WoTS 2020 en E&A 2021) vastberaden om tijdens WoTS 2022 zijn vleugels uit te slaan.

Op de beursvloer verzamelt de bezoeker door het volgen van diverse stappen de WoTS Parrot. De bijzondere effecten kunnen tijdens de beurs ‘live' geünlockt worden. Deze stappen worden uitgevoerd bij de sponsoren van het gadget. Alle sponsoren dragen een steentje bij aan het vervaardigen van het eindproduct; van ontwerp, levering van componenten/materialen, productie tot het uitvoeren van diverse testen. Ook is financiële sponsoring mogelijk.

De functionaliteiten in combinatie met het trendy en kleurrijke design vormen het ideale gadget voor jong en oud. Een groot voordeel van het gadget is dat deze zowel tijdens als na de beurs door bezoekers te gebruiken is.

A1 Electronics start in januari met het bestukken van de printplaten. Van de interactieve papegaai worden 1.500 exemplaren gemaakt.

Voor meer informatie over dit project kunt u contact opnemen met Marc Berkouwer of Melvin Brink.