ILME T-junction verdeelbox: dé oplossing voor slimme bekabeling

ILME T-junction verdeelbox: dé oplossing voor slimme bekabeling Door: CC Nederland B.V.

ILME heeft haar assortiment verder uitgebreid met de nieuwe T-junction verdeelbox CYG 9KAXI3. Deze nieuwe verdeelbox is een kant-en-klare, aanpasbare oplossing voor alle industriële toepassingen waarbij de distributie van vermogens- en besturingssignalen is vereist.

Het voorgemonteerde systeem is voorzien van drie compacte “21.21” connectoren met roestvrijstalen vergrendelingshendels van hoge kwaliteit en slijtvaste afdichtingen (CKAX 03 I). De connectoren zijn gemonteerd op een robuuste UV-bestendige aluminium verdeelkast (APV 9). Dit biedt een betrouwbare constructie die door de IP66/67 afdichting ook geschikt is om buiten te gebruiken.

De structuur van de T-junction verdeelbox maakt het mogelijk om twee voedings- en signaalkabels (IN/OUT) aan te sluiten op de uitgelijnde connectoren. Tegelijkertijd kan op de 90° connector een toevoerleiding naar een deelnemer worden aangesloten die kan worden losgekoppeld zonder dat de serieschakeling wordt onderbroken. Dit maakt deze verdeelbox zeer geschikt voor gebruik in een distributieketen.

De T-junction verdeelbox kan worden gebruikt met de hele reeks compacte “21.21” ILME binnenwerken en deksels. Er is ook een variant van de verdeelbox beschikbaar die geschikt is voor agressieve omgevingen en elektromagnetische compatibiliteit (EMC), afhankelijk van de installatievereisten.